Celebrity

De 18 bedste øjeblikke fra den røde løber i 2016

- 14/12/2016

Husker du Alicia Vikanders vidunder af en kjole til årets Oscars? Vi har samlet de bedste øjeblikke fra den røde løber i 2016, så du kan gå på juleferie med en kavalkade af årets fineste couture frisk i erindringen. Og hvem siger, at man ikke kan finde inspiration til nytårskjolen i blandt?

Året er ved at gå på hæld, og vi har derfor samlet de smukkeste kjoler og største outfit-øjeblikke, der har vist sig på den røde løber til de talrige, storslåede events i året, der gik.

Selvom den røde løber modemæssigt ikke har ry for at være dét sted, man ser de allerstørste trends, kan de looks og kreationer, stjernerne er iklædt, stadig være agendasættende for kommende tendenser. Her er det særligt værd at kigge på Oscar-uddelingen og The Met Gala, som er de to “red carpet events”, hvor kun fantasien sætter grænser for designerenes kreative udskejelser, når de skaber looks til verdens største stjerner.  

Således så vi i år Alicia Vikander, der strålede om kap med solen i en gul skønhed fra Louis Vuitton til årets Oscar uddeling. Efterfølgende har hun fået (ekstra) meget opmærksomhed for sin gode og yndige stil, og tænk engang om ikke gul bliver en ny ”it” farve i de kommende sæsoner? Hvem ved, måske er det Alicia x Vuitton effekten?

Gudesmukke Nicole Kidman var også på forkant med mode-noderne til årets Met Gala, hvor hun var iført et dragende vintage-inspireret kunststykke fra Alexander McQueen, stylet med smykker og et diadem. Den perlebesatte kjole og de antikke accessory-referencer har netop den festlige ”new vintage”-feeling over sig, som vi er ELLE-vilde med redaktionen, og netop har fremhævet som en af vinterens helt store trends for årets festsæson i december-magasinet.

Læs også: ELLE Style Awards 2016: Se alle billederne fra den røde løber

Vi kommer heller ikke uden om, at 2016 på alle måder, var blomsternes år – og det gav sig også udslag på den røde løber – eller skulle vi sige ”den blomstrede løber” som ELLE selv rullede ud til ELLE Style Awards 2016? Den florale fest var i fuldt flor flere gange i løbet af året, hvor stjerner som Blake Lively, Florence Welsch, Cate Blanchett og Zoey Deutch blomstrede i deres gudesmukke designer-kreationer. Samtidig har det også været året, hvor vi har set (mange) baby bumps under kjolerne og et år, hvor bukser har fået comeback på den røde løber – og det er bestemt noget vi håber at se mere af næste år.

Læs også: British Fashion Awards 2016: Se alle kjolerne på den røde løber

Men inden vi tager hul på 2017, med alt hvad det bringer af wauw-moments, har vi samlet netop de looks, der har lyst mest op på den røde løber, og som fortjener en sidste applaus inden vi tager hul på et nyt år og nye ”red carpet moments”.

Vi tæller fra 18, så kig med gennem hele galleriet og se, om du er enig i det look, vi mener er årets smukkeste øjeblik på den røde løber: