Celebrity

De 10 højest betalte modeller i 2016

- 12/12/2016

De er unge, de er smukke, og så er de overordentligt godt betalte. Mød de 10 supermodeller, der væltede sig i (flest) penge i 2016...

Vi misunder deres yndige ansigter, tonede kroppe og lækre lokker. Men én ting, vi skal være mindst ligeså misundelige på, er deres bankkonti.

 

For selvom livet som topmodel selvfølgelig kræver hårdt arbejde – både på catwalken, i træningscenteret og til castings, så er de største topmodeller også særdeles godt betalte.

 

Men hvem indtager pladsen som den bedst betalte model i 2016? Er der Gisele Bündchen, som de sidste mange år har indtaget førstepladsen – flere millioner over alle de andre?

 

… Selvfølgelig!

 

 

Den brasilianske skønhed er for intet mindre end 14. år i træk den ukronede dronning af de bedst betalte modeller verden over – og det på trods af, at hun faktisk trak sig tilbage fra catwalken tidligere i år. Kontrakter med store brands som Chanel, Carolina Herrera og Pantene har sammen med modellens egen undertøjs- og skønhedslinje indbragt hende hele $30,5 millioner.

 

Og noget tyder på, at Brasilien snupper prisen for verdens smukkeste kvinder, da 2. pladsen over bedst betalte topmodeller indtages af en anden brasiliansk señorita, nemlig Adriana Lima, der tjente $10,5 mio. i 2016.

 

Se også: British Fashion Awards 2016: Se alle kjolerne fra den røde løber

 

Rosie Huntington-Whiteley er for første gang at finde på A-listen med en årsindkomst på $9 mio, hvilket er det samme beløb Gigi Hadid, der netop har vundet prisen som ‘Model of the Year’ til British Fashion Awards 2016, skrabede sammen i 2016. 

 

I 2015 var it-girl og topmodel Kendall Jenner ikke på listen over de bedste betale topmodeller, men det er der blevet lavet om på i år.

 

Se hvilken plads Kendall Jenner har sneget sig op på i galleriet, hvor vi har samlet de 10 bedst betalte topmodeller i 2016.