Celebrity

David Beckham frygtede, at Harper Beckham ville sparke Anna Wintour

- 17/09/2013

Det var Harper Beckhams første modeshow, og den 2-årige mini-Beckham havde krudt i rumpen, mens showet fandt sted

Vi bragte under modeugen i New York historien om, hvordan Harper Beckham stjal al opmærksomhed under sin mor, Victoria Beckhams, modeshow.
Den 2-årige yngling var nemlig med sin far, David Beckham, til show og sad troligt på første række op sin fars skød under hele showet, og hun fik flere smil frem på Vogue-redaktøren, Anna Wintours, læber.

David Beckham har senere i et interview med E! Online fortalt, at han var meget nervøs for, hvordan Harper Beckham ville klare at sidde stille i den tid, showet ville vare.
David Beckham fortæller, at det var Harpers første modeshow, og han havde svært ved at holde hende i ro.
Hun stod op, så sad hun ned, og hun sagde hele tiden ‘Jeg kan godt lide den pink kjole! Jeg kan godt lide den hvide kjole!'”.
Samtidig sad lille Harper meget uroligt med benene, så David Beckham var nervøs for, om hun ville sparke Anna Wintour, som sad lige ved siden af dem.

“Men Anna var så utroligt sød imod hende”, fortæller den urolige far. “Du ved, Anna har selv børn, så hun er jo vant til den slags”.

Victoria og David Beckhams sønner var ikke med, da resten af familien så mors show under den amerikanske modeuge, men det skyldes, at de var i skole.
David Beckham fortalte i samme ombæring E! Online, at parrets tre sønner er godt i gang med at udvikle deres egen, individuelle stil.