Celebrity

Damerne er klar til ‘The Devil Wears Prada 2’

- 18/06/2012

Både Meryl Streep og Emily Blunt er klar til en 2'er, selvom det betyder, at de skal tabe sig.

Skuespillerne Emily Blunt og Meryl Streep, som spiller henholdsvis denstressede og meget modebevidste assistent, Emily, og den allestedsnærværende og yderst dominerende chefredaktør, Miranda, er begge to klar, hvis de skulle blive bedt om at medvirke i en fortsættelse på succes-filmen ‘The Devil Wears Prada’.

Filmen var et kommercielt gennembrud for Emily Blunt, da den udkom i 2006, mens Meryl Streep, som netop har vundet en Oscar, efterhånden er gammel i gårde.

Da hun blev spurgt, om hun ville have mod på at spille Miranda Priestly atter engang, svarede hun, at ja, det ville hun gerne, selvom det ville betyde, at hun skulle “til at tabe al den f***ing vægt” …

Emily Blunt uddyber, at begge skuespillere op til de fashionable roller blev afkrævet at skulle gå på nogle meget strenge dieter, som fik dem til at fremstå meget slanke.

Lauren Weisberger, som er forfatteren bag bogen, som ligger til grund for filmen ‘The Devil Wears Prada’ er snart aktuel med sin opfølger – ‘Revenge Wears Prada: The Devil Returns’, som forventes at udkomme i USA til april 2013.
Så vi må nok vente lidt endnu, før vi skal begynde at glæde os til filmen.

ELLE har interviewet Emily Blunt

Få et indblik i Emily Blunts private rød løber-stil i galleriet.