Celebrity

Carrie Bradshaws stiludvikling fra sæson 1 til ‘Sex and the City 2’

- 06/06/2013

Torsdag den 6. juni er det 15 år siden, at vi først mødte Carrie Bradshaw. Se hele hendes stiludvikling gennem tiden

Den 6. juni i 1998 skete der noget, som skulle ændre kvinders forhold til sko (især fra Manolo Blahnik), cosmopolitans og shopping for evigt. Det var netop den dag, at ‘Sex and the City’ fik premiere i USA.

Torsdag den 6. juni i år er det dermed 15 år siden, at vi mødte Carrie Bradshaw og hendes tre skønne veninder, Samantha, Charlotte og Miranda for første gang. Og det var kærlighed ved første replik og outfit. De repræsenterede på hver deres måde noget, som alle kvinder kunne identificere sig med. De sidste 15 år har det være naturligt at mødes med sine veninder til cocktails og sidde og snakke om, hvem i gruppen mon er en Carrie, en Charlotte eller måske en sexet Samantha. Aldrig før har en tv-serie fået så loyalt og bredt et følge. Alle os, der er fans, genser afsnit efter afsnit, og vi kan ikke få nok af replikkerne, tøjet, skoene, skoene og nå ja, skoene.

Se også 10 ‘Sex and the City’-looks, vi aldrig glemmer

Når det så er sagt, kan man da godt se, at seriens hovedperson, Carrie, har udviklet sig stilmæssigt i løbet af seriens seks sæsoner – og yderligere i de to ‘Sex and the City’-film. Hun er gået fra ‘wild child in the city’ til sofistikeret, stilsikker og generelt mere sikker på sig selv.

Vi har kigget på Carries stil gennem hele serien og helt frem til hendes tid på det store lærred. Se hendes udvikling i galleriet nedenfor.

Psst … Den 6. juni er der dansk premiere på ‘The Carrie Diaries’, så mød Carrie Bradshaw som ung på Kanal 4 kl 20.

Læs også: ‘Girls’: Den nye ‘Sex and the City’?