Celebrity

Cannes Film Festival forbyder stjernerne at tage selfies

- 23/04/2015

Der er nye regler for opførslen på den røde løber til Cannes Film Festival, og denne gang handler det ikke om dresscode eller posering. Det handler om noget af det, vi ser mest på de sociale medier: selfies! Nu bliver det nemlig forbudt for stjernerne at tage selfies på den røde løber...

Hvis der er én ting, der 100% sikkert i forbindelse med store awardshows, som inkluderer Hollywood-stjerner på den røde løber – ja så er det, at Instagram er fyldt med selfies af de kendte iført deres flotteste skrud.

Men fra næste Cannes Film Festival, bliver der lavet helt om på alt det, vi er vant til, når det gælder stjernernes personlige rapportering på sociale medier. Cannes Film Festival har nemlig netop meddelt, at det fra næste gang, ikke vil være tilladt at tage selfies:

“Vi er igang med en kampagne, der skal mindske den midlertidige brug af selfies på den røde løber. Det er en tendens, der ofte er ekstremt latterlig og grotesk”, lyder det fra Thierry Fremaux, direktør for Cannes Film Festival. 

Festivallens præsident, Pierre Lescure, fortæller, at beslutningen også har noget at gøre med festivalens image på dagen: “Den røde løber bliver set af hele verden, hvor folk ser godt ud – og ærligt talt, så kan man ikke være grimmere, end man er på et selfie”.

Se også: Stjernespækket middag hos Chanel

Selvom der er taget en beslutning om at forbyde selfies på den røde løber under festivalen fremover, vil det dog ikke være sådan, at der kommer et decideret “selfie-politi” på dagen.

Så hvis man – ligesom os – elsker stjernernes selfies fra den røde løber, kan vi håbe på, at nogle af stjernene alligevel hiver mobilen frem til et lille selfie (bare et hurtigt et!).

Se også: Stjernernes baby-selfies på Instagram

Men bliver det ikke tilfældet, har vi samlet nogle af de bedste selfies fra den røde løber gennem tiden.

Enjoy!

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!