Celebrity

Britney Spears til ELLE: Svært altid at se godt ud

- 06/09/2012

Den nye X Factor-dommer optræder i amerikanske ELLE med både interview og billedserie.

Den lyshårede sangerinde har haft nogle turbulente år, men nu er hun tilbage i storform bl.a. som dommer i den amerikanske udgave af X Factor.

I et stort interview i oktober-udgaven af amerikanske ELLE fortæller Britney Spears om, hvordan omverdenens pres om at være glamourøs føles.

“Jeg elsker mine jeans og mit joggingtøj. Jeg er virkelig en drengepige helt ind til hjertet. Så det er meget svært for mig at være som Kim Kardashian og være hår- og makeup-klar hver gang, jeg går uden for en dør. Jeg synes ikke så godt om det, du ved? Men på den anden side, når man så går rundt i sit joggingtøj, tænker man: ‘Åh gud, jeg burde virkelig anstrenge mig lidt mere'”, siger Britney Spears til ELLE.

Britney Spears optræder amerikansk ELLE med en billedserie, hvor hun ser meget fit, glad og stilsikker ud sammen med sin forlovede Jason Trawick. Iklædt en læderkjole fra Versace, en kjole fra Just Cavalli, et diamantarmbånd fra Bulgari til næsten 300.000 kr. samt andre luksuriøse ting, forklarer Britney Spears også, hvordan hun har det med den nysgerrige sladderpresse i dag.

“Jeg tror, jeg har været under mikroskopet så længe, at jeg ikke engang lægger mærke til sladderen mere. Jeg har opgivet at bliver sur over, hvad folk skriver om mig for længe siden”, siger Britney Spears til ELLE.