Celebrity

Britney Spears er blevet gift: Her er alt, du skal vide om brylluppet

- 13/06/2022

Den ikoniske sangerinde sagde i sidste uge ja til Sam Asghari ved et bryllup i Los Angeles.

I september sidste år offentliggjorde Britney Spears, at hun skulle giftes med sin kæreste, den 27-årige skuespiller og model Sam Asghari. 

Og under et år senere er Britney Spears altså officielt en gift kvinde, efter hun torsdag den 9. juni sagde ja til sin forlovede. 

Det skete ved et bryllup i parrets hjem i Los Angeles, hvor gæstelisten talte navne som Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore og Selena Gomez.

Også Donatella Versace var inviteret til begivenheden, og det var der en helt særlig årsag til.

Da den ikoniske ’Toxic’-sangerinde sagde ja til Asghari, var hun nemlig iført en speciallavet kjole fra Versace med langt slæb.

I et post på Instagram skriver Donatella Versace selv, at Britney Spears har haft en særlig plads i hendes hjerte siden den første gang, de mødte hinanden, og at det derfor er faldet hende helt naturligt at designe både brudekjolen og Sam Asgharis jakkesæt til den store dag.

Den 40-årige sangerinde har selv offentliggjort en video fra brylluppet, hvor man blandt andet kan se, at hun ankommer til brylluppet i en karet dekoreret med lyserøde roser. Se hele videoen herunder.

Det var ikke det eneste vilde ved popstjernens bryllup. For til den store dag greb hende og Madonna chancen for at genskabe deres legandariske kys fra VMA’s i 2003, hvor de to ikoner udvekslede et heftig kys fra scenen og skabte pophistorie. 

Det var dog ikke helt uden drama, at brylluppet gik sin gang. For Britney Spears’ eksmand, Jason Alexander, forsøgte nemlig at crashe brylluppet, da han tvang sig adgang fra sangerens have, mens han filmede det hele. Han blev dog anholdt, inden han formåede at ødelægge den store dag.

Læs ogå

12 kendte brude, der bar lårkort til deres bryllup