Celebrity

Blake Lively og Ryan Reynolds er blevet gift

- 10/09/2012

I al hemmelighed har det lækre par, Blake og Ryan formået at gifte sig søndag aften.

Skuespillerne Blake Lively og Ryan Reynolds mødte hinanden i forbindelse med indspilningen af filmen ‘Green Lantern’, som blev vist i biografer verden over i 2011, men dengang var Blake Lively stadig kærester med Leonardo Dicaprio, og Ryan Reynolds slikkede sårene efter skilsmissen med Scarlett Johansson.

Men for et år siden, efter at Blake Livelys forhold til Dicaprio sluttede, blev det en offentlig kendt hemmelighed, at hun nu dannede par med Reynolds. Reynolds og Lively har konsekvent gået meget stille med dørene omkring deres forhold, har nægtet at besvare spørgsmål og er aldrig – siden de blev kærester – set sammen til offentlige begivenheder.
Billedet her er taget under MTV Awards i 2011, hvor parret uddelte en pris sammen for at promovere deres film.

Og søndag d. 9. september blev parret gift – uden at pressen fik nys om det før bagefter! Det skriver flere af de amerikanske internet-medier i dag, blandt andre E! Online.
De to Hollywoodstjerner på henholdsvis 25 og 35 år købte for måneder siden et hus i Bedford udenfor New York, og i weekenden blev de altså gift i Mt. Pleasant i South Carolina.

Det var efter sigende et privat og mindre bryllup, hvor Florence Welsh (Fra Florence and the Mascine) sang tre numre under ceremonien. Sangerinden er veninder med Blake Lively.

 

Mandag eftermiddag delte Blake Lively dette billede på Instagram … <3

Vi håber, at der snart dukker et billede af Blake Lively i brudekjole op til overfladen, da vi ville elske at se den yndige Chanel/Gucci-model in white