Celebrity

Angelina og Brad har endelig sagt ja til hinanden!

- 29/08/2014

Tillykke til Brangelina, der endelig (!) er blevet gift efter at have kendt hinanden i næsten 10 år. ELLE siger tillykke til det skønne par!

De blev kærester i 2005, forlovet i 2012 og nu – efter at have kendt hinanden i næsten 10 år – kan de officielt kalde sig mand og kone!

Angelina Jolie og Brad Pitt blev kærester lige efter, at Brad forlod sin daværende kone Jennifer Aniston.
Mange var forargede, men samtidig heller ikke særligt forundrede – for hvem kunne ikke forstå, at verdens lækreste mandlige skuespiller var faldet for den smukkeste skuespillerinde i hele verden?

Se også: De bedste Instagram-billeder fra Emmy Awards 2014

Angelina Jolie var i forvejen mor til adoptivsønnen Maddox, og siden har parret sammen adopteret yderligere to børn, Zahara og Pax, og sammen fået Shiloh, Vivienne og Knox, som de er biologiske forældre til.

‘Brangelina’ sagde ja til hinanden i lørdags ved en lille privat ceremoni omgivet af venner og familie tæt på parrets hjem i Correns, Frankrig.

Læs også: Alt om VMA 2014 – se de smukker kjoler, vinderne og alle højdepunkterne

Angelina blev fulgt ned af gulvet af hendes ældste sønner, Maddox og Pax, mens to af hendes døtre, Zahara og Vivienne, kastede med blomster, og Shiloh og Know bar ringene. Ren idyl!

Her på ELLE-redaktionen glæder vi os til at se billeder fra brylluppet – og ikke mindst til at se Angelinas kjole!

Vi har samlet et par billeder af det altid smukke og fashionable par i galleriet nedenfor.

… Pssst! Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare 🙂