Celebrity

Angelina model for Louis Vuitton – uden makeup?

- 17/06/2011

Se billedet af Angelina Jolie for Louis Vuitton skudt af Annie Leibovitz i Cambodia ...

Angelina Jolie sprang i juni ud som kampagnemodel for Louis Vuitton, og den meget zen-fyldte kampagne blev skudt i Cambodia – et land, som jo også ligger Jolies hjerte nær, da hendes ældste søn stammer derfra.
Det var dog historien om, at Angelina Jolie angiveligt ikke skulle have makeup på på billederne, som satte gang i debatten.
Det har vi nu også stadig ret svært ved at tro på …

 

Først hørte vi rygtet om, at Angelina Jolie skulle være den næste celebrity-model for Louis Vuittons ‘Core Values’-kampagne …
Dernæst hørte vi, at hun var blevet spottet i Cambodia med fotografen Annie Leibovitz, og nu kommer så det endelige bevis – den er god nok!
Angelina Jolie er den nyeste Louis Vuitton-model.

Hun har været i Cambodia og er blevet fotograferet på en båd i sumpen i sit eget tøj og uden makeup, og med sig på fotoskydningen havde hun 4 af sine i alt 6 børn, som konstant måtte gennes ud af billedet af topfotografen Annie Leibovitz.

Louis Vuittons talsmand har udtalt, at Angelina Jolie ser utroligt zen-agtig og smuk ud, som hun sidder der uden makeup og i sit eget tøj på båden midt i det Cambodia, som startede hendes humanitære arbejde, da hun tilbage i 2000 opdagede landet under optagelserne til filmen Tomb Raider.

Men undskyld os – vi synes altså, det ser ud som om, at Angelina har ikke bare lidt, men MASSER af øjenskygge på på dette billede …
Eller hvad mener I??

I galleriet herunder ses Louis Vuittons kampagne med topmodellerne Freja Beha, Kristen McMenamy og Raquel Zimmermann skudt af fotografen Steven Meisel.

Andre artikler, du måske synes er spændende …

ELLE interviewer
Caroline Wozniacki
Design dit eget urMedina – nu med
langt, blond hår
Interview med
Gertrud Hegelund