Celebrity

Andrea Elisabeth Rudolphs sommer

- 20/07/2011

Læs om Andreas sommerplaner og bliv måske inspireret til din egen sommer ...

Sommerferieplaner
I Danmark i mit lille, hyggelige sommerhus i Nordsjælland. Når vejret er skønt, findes der ikke noget bedre. Og så holder jeg af at forlænge sommeren med rejser til de varme lande.

Læsestof
Jeg ville gerne læse mere, end jeg gør i hverdagen, hvor jeg ofte er for træt, men ferien er en god mulighed for at få læst, og i år vil jeg gerne læse den anmelderroste Dette burde skrives i nutid af Helle Helle. Allerhelst ville jeg høre hende læse den for mig, for det kan hun nemlig også. Jeg vil også gerne læse noget helt andet, nemlig Ursula Doyles Kærlighedsbreve fra store mænd, som er fyldt med romantik og stor kærlighed. Min veninde anbefaler den med kold hvidvin og en pakke Kleenex.

Medina sommer …

Look
Så lidt som overhovedet muligt, havde jeg tænkt, jeg håber virkelig, at vejret er med os. Da jeg var ude at rejse i påsken, købte jeg et par nye bikinier,
som jeg glæder mig til at bruge. Og så kommer jeg til at lune mig med både kjoler og bløde tørklæder fra danske Aymara. Yndlings-is Jeg er forholdsvis ny isnyder, og er langt mere til det salte end søde, men jeg er helt syg med en kombination af hindbær og lakrids. Bærrene har jeg i haven, og den helt nye lakrids-is fra Morten Heiberg er så fræk.

Hvem
Selvfølgelig med min datter, Isolde, og så skal jeg se hele den nærmeste familie, søskende, deres børn og mine forældre, som også bor i nærheden. Jeg holder mange middagsselskaber med venner og gode bekendte, som også holder ferie i området, så det er så nemt, og der opstår hurtigt en fest. Det er heller ikke rigtigt sommer uden lange lyse nætter med min gode veninde og en havudsigt.

Christiane Schaumburg-Müllers sommer …

Bedste ferie
Det er nærmest umuligt at svare på, men jeg havde to måneder helt alene i Costa Rica på et tidspunkt, inden jeg fik min datter, hvor jeg surfede seks-otte timer om dagen, samlede muslingeskaller og lyttede til musik i min hængekøje hver eneste dag. Den tur betød meget for mig.

Sommer-must
Nattefest i en have i Tisvilde, loppemarkeder, ture i det blå langs vandet i min første baby – en Austin Healey Sprite fra 1959, lave hyldesaft,
snobrød over bålet og et havbad hver eneste dag.

Cecilie Stenspils sommer …

 

Andrea og Rudolph Care vandt en meget flot pris til Danish Beauty Awards 2011 …