Celebrity

Alt om Blake Livelys brudekjole

- 11/09/2012

Ryan Reynolds og Blake Lively var klædt i Marchesa, Christian Louboutin og Burberry.

Blake Lively og Ryan Reynolds blev til de flestes store overraskelse gift i weekenden ved en intim og meget personlig ceremoni i South Carolina.

Parret, der har været sammen i et års tid, tog dermed fusen på både fans og medier, og der har dermed heller ikke været mange detaljer fremme om brylluppet.
Men nu skriver Martha Stewart Weddings, som var med til at arrangere og var til stede ved brylluppet, hvilke designere det unge par havde benyttet sig af.

Det var nemlig nogle ganske eksklusive mærker, Blake Lively og Ryan Reynolds var klædt i.

“Bruden og hendes brudepiger gik op ad kirkegulvet i skræddersyede Marchesa-kjoler designet af Blakes venner, Georgina Chapman og Keren Craig, med sko designet til begivenheden af Christian Louboutin. Gommen og forlover bar specialsyede Burberry-jakkesæt med særlige læderseler designet af gommens ven Christopher Bailey. Parret udvekslede unikke vielsesringe fra Lorraine Schwartz”, står der på Martha Stewart Weddings‘ hjemmeside.

Blake Lively er ellers for tiden ansigt for Guccis nye duft, og hun har været ven og muse for legendariske Karl Lagerfield.
Alligevel faldt valget på Marchesa, der har beskrevet kjolen som en håndraperet silkekjole pyntet med speciallavede krystaller og guldbroderi.

Det var ifølge hjemmesiden en meget intim og personlig fest, hvor familien og de nære venner var med.
Brylluppet er Blake Livelys første, mens Ryan Reynolds tidligere har været gift med Scarlett Johansson (fra 2008 – 2010) og forlovet med sangerinden Alanis Morrisette.