Celebrity

90210-skuespillers mini-protest imod makeup

- 07/05/2012

Den 24-årige skuespillerinde er træt af Hollywoods perfektheds-ideal.

Hun er ikke helt så kendt herhjemme i Danmark, som hun er i USA.
Den 24-årige skuespiller Annalynne McCord er blevet kendt for sin rolle i den nye udgave af TV-serien ‘90210’ – den, som mange af os husker som serien om Brandon, Brenda, Donna, Kelly og co. og deres hårde liv som stenrige teenagers i Beverly Hills tilbage i 90’erne.
Privat er Annalynne McCord kærester med den noget ældre kollega, Dominic Purcell, som er kendt for sin rolle som den fængslede storebror i TV-serien ‘Prison Break’.

Harper Seven Beckham er blevet tilbudt børnemodeljob.

I weekenden tweetede den unge skuespillerinde et billede af sig selv helt uden makeup, hvilket afslørede en del små mærker og urenhuder i hendes hud, sammen med en tekst, hvor hun forkyndte, at hun vågnede denne morgen og besluttede sig for, at hun var træt af at skulle leve op til Hollywoods perfektheds-ideal.
Hun sluttede med at skrive “Til alle jer drenge og piger, som er flove over jeres hud – jeg hylder jer. Jeg er ikke selv perfekt, og det har jeg det fint med.”

Øverst til venstre ses Annalynnes twitterbillede fra weekenden, mens hun til højre ses, som vi kender hende bedst.
Dejligt med lidt uperfekt i Hollywood – omend vi ville ønske, at vi vågnede op med Annalynne McCords smukke manke hver morgen!

Medina “laver en Carrie Bradshaw” i sin nye video.