Celebrity

14 kendisser, der slet ikke drikker alkohol

- 01/06/2018

De fleste ved, at Kim Kardashian ikke drikker alkohol, men vidste du også, at Jennifer Lopez, Blake Lively og Kendrick Lamar heller ikke rører de gyldne dråber? Se hvorfor her, hvor vi har samlet 14 store stjerner, der slet ikke drikker alkohol...

Selvom Hollywood-stjernerne er kendt for at leve et liv med fest og farver, så er der faktisk mange af de celebre kvinder og mænd, der helt har skåret alkohol fra i deres liv. 

Der er nogle stjerner som Kim Kardashian og Naomi Campbell, der aldrig har været interesserede i at drikke alkohol, tage stoffer eller ryge cigaretter. Simpelthen af den årsag, at det har en negativ effekt på kroppen og helbreddet. 

Læs også: Sådan gjorde Dakota Johnson sin krop klar til ‘Fifty Shades Freed’

Og så er der stjerner som Zack Efron og Elton John, som tidligere har levet et liv med masser af alkohol, men efterfølgende endt i rehabiliteringsforløb for at komme af med de dårlige vaner, og af den grund nu helt har valgt at leve et liv i ædruelighed.   

I galleriet har vi samlet 14 af Hollywoods stjerner, der slet ikke drikker alkohol og giver samtidig en forklaring på, hvad årsagen er.