Kultur

20 spørgsmål til Flora Ofelia

- 08/10/2021

Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Rebecca LaudrupHella JoofsDrew Sycamore, Freja Kirk og Mina Okabes venindebog.

Læs også: 20 spørgsmål til Astrid B. Andersen

Med efteråret følger en øget interesse for at binge-watche serier og for at give sig hen til en god film. Derfor er vi glade for at kunne præsentere denne uges veninde i venindebogen, skuespillerinden Flora Ofelia.

Flora Ofelia fik en plads i mange danskeres hjerter, da hun som 9-årig deltog og vandt børnenes Melodi Grand Prix 2015 med sin sang ‘Du Du Du’. Flora Ofelias deltagelse i Melodi Grand Prix skulle vise sig at blive hendes adgangsbillet til filmens verden, da hun efterfølgende fik hovedrollen i filmen ‘Landet af glas’ fra 2018.

Siden da har Flora Ofelia været med i både prisvindende film og serier. Faktisk er Flora Ofelia den yngste nogensinde, der har modtaget en Robert-pris for ‘Årets kvindelige hovedrolle – tv-serie’ for sin rolle som Holly i DR-serien ‘Ulven kommer’ i 2021, samt prisen for ‘Årets hovedrolle’ ved filmfestivalen San Sebastian i 2021 for rollen som Lise i filmen ‘Du som er i himlen’.

Bliv klogere på Flora Ofelia her: 

Foto: @heinphotography Flora Ofelia

Udover mit navn kalder folk mig: Flusse eller Kenneth. 

Alder: 16 år.

Livret: Sticks n sushi.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skraldemand eller bedemand. Ingen vidste, hvor jeg havde den idé fra. Mine forældre håbede, at jeg vil vokse fra den tanke. Det gjorde jeg heldigvis. 

Mit bedste køb nogensinde: Det tror jeg må være ‘Final Cut’, som er et program, man redigerer i. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Skør, reflekterende og glad.

Min absolut yndlingsby er: Jeg elsker Berlin! Det er så skøn en by. Jeg elsker at hænge ud de lidt mindre turistede, rå steder. 

Det har jeg altid i tasken: Powerbank, lipgloss og tyggegummi.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg afsluttede min serie på Netflix. Det var noget så rædselsfuldt.

Mit næste køb er: Et par nye Dr. Martin-støvler til vinteren – og selvfølgelig en vinterjakke. 

Læs også: 20 spørgsmål til Isabella Stokholm

Jeg vil gerne blive bedre til at: Nyde særlige momenter, og sætte mere pris på de specielle øjeblikke, som man ikke oplever så tit.

All time favorite movie: ‘DRUK’.

Jeg er komplet afhængig af: Netflix.

Det gør mig vred, når: Folk lyver, eller går bag min ryg.

Jeg er gladest, når: Jeg ved, at alle omkring mig har det godt. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: ‘Blurred Lines’, får mig altid på floor ligegyldig hvad. Den er nr. 1 på alle mine “Dancing the night away”-playlister. 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er:  Nogle Pull and Bear-jeans, der er sådan meget baggy og nemme at style. De var hele købet værd.

Mit højeste ønske er: At opleve nordlys.

Jeg er stolt af, at: Jeg er omgivet af så mange fantastiske mennesker, der kun vil mig det bedste. 

Læs også: 20 spørgsmål til Jeanette Ottesen