Kultur

13MAG – Ny dansk herreblog (også lidt til kvinder)

- 19/01/2015

De kalder sig selv for det nye blogmagasin for kvalitetsbevidste mænd - ELLE har tjekket 13MAG ud, og vi kan godt afsløre at der også er en hel del for kvalitetsbevidste kvinder...

“En god blog kan være et fedt talerør, når man har noget personligt på hjertet. Et onlinemagasin kan dykke længere ned i den gode historie og gribe en lidt skæv journalistisk vinkel til indholdet. Ved at kombinere disse to medier vil jeg prøve at ramme noget, der kan skabe digital inspiration for dem, der vil følge med i, hvad jeg går og laver. Det er mere dybdegående end en blog – men mere personligt end et magasin” fortæller stifteren af 13 Magazine, Jonas Andersen.

Omdrejningspunktet for det nye blogmagasin, 13 Magazine, vil være artikler med fokus på video-indhold til den moderne, kvalitetsbevidste og passionerede mand. Indholdet vil handle om kunst, kultur, rejser, gadgets, ure, biler, outdoor living mm.

“Jeg ved noget om meget, og meget om lidt, og det jeg ikke ved så meget om, vil jeg gerne vide mere om” fortsætter Jonas og fortæller at visionen med bloggen derfor er at det skal være en kommunikationskanal for skribenter og meningsdannere fra hans eget netværk, der kan få mulighed for at bidrage til 13 Magazine, når de har noget spændende på hjertet.

Og selvom det nye blogmagasin primært har mændene som målgruppe, kan vi på ELLE-redaktionen godt afsløre, at vi allerede har luret lidt med på artikler som Rick Owens møbeldesign, Arken og den om Ricardo Bofill.

Det første video-content, der vil blive udgivet på 13 Magazine, vil være 6 portræt-programmer med 6 danske kultur- og erhvervspersonligheder.

Vi glæder os til at følge udviklingen af denne ambitiøse herreblog.

Læs selv med på 13mag.dk