Interiør

Nyt ELLE Decoration på gaden

- 22/02/2017

Der er nyt ELLE Decoration på gaden. Og denne gang ser vi nærmere på alt det, vi har med i bagagen, når vi indretter vores hjem. Vi hylder nordisk design og inviterer indenfor i en stribe personlige boliger, som er betagende og æstetiske på hver deres måde.

Tekst: Mette Skjødt

I det nye ELLE Decoration kan du blandt andet møde den danske indretningsarkitekt, David Thulstrup, som skræddersyer unikke og personlige rum til prominente kunder. Han fortæller sammen med en række andre af succesfulde designentusiaster om sit forhold til skandinavisk design. For uanset hvor internationale vi ellers er i vores stil, er der noget omkring det nordiske design, som de fleste af os har svært ved at slippe.

Derfor har vi til dette nummer af ELLE Decoration også valgt at sætte særligt spot på det nordiske og på det, vi har med i bagagen, når vi indretter vores hjem. Vi gør dig lidt klogere på dansk designs vigtigste mestre, fra Kaare Klint til Poul Kjærholm, og viser dig, hvilke nordiske designfavoritter vi lige nu holder allermest af.

Læs også: 3 boligtendenser, du skal holde øje med i 2017

Vi har selvfølgelig også besøgt en hel række stilfulde mennesker, hvis hjem, du får lyst til at flytte ind i. Kom indenfor hos modestylist Christian Schleisner, hvis fine lejlighed i København blandt andet byder på historien om et kinesisk gulvtæppe, der bare måtte med hjem. Tag med til Paris, hvor skodesigneren Gherardo Fellonis velindrettede oase bærer præg af hans passion for italiensk design, bøger –  og sko. Og kom ikke mindst med en tur til Antwerpen, hvor en belgisk arkitekt har indrettet en moderne, betagende penthouselejlighed.

Foråret er lige om hjørnet, og det er tid til at give din indretning et velfortjent sæsontjek. I denne udgave af ELLE Decoration giver vi dig 14 forårssprøde bud på, hvad du kan kaste dig over, hvis du er klar til fornyelse.  Og så kan du møde fem inspirerende kvinder, der om nogen har forstået et indrette kreative og smukke arbejdsrum – for jo, det betyder også noget, hvordan der ser ud, der hvor du tilbringer din tid fra ni til fem.

Alt dette og mere til kan du finde i denne måneds ELLE Decoration, der er på gaden nu i sampak med ELLE. 124 sider stil, design og interiør til dig.

Det er slut med at dase på sofaen - Nyt samarbejde fra Nike x FKA Twig