Interiør

Hverdagsluksus lige til døren

- 14/11/2014

JustCleaners vil gøre københavnernes hverdag lettere. Derfor tilbyder de at hente, vaske og rense dit vasketøj og bringe det lige til døren...

Alle kender følelsen af at have en travl hverdag, hvor sure pligter som indkøb, tøjvask og transport tager tid fra alt det sjove: at shoppe, mødes med veninderne og gå en tur med kæresten i hånden.

Men det kan der nu laves om på! Med JustCleaners får du lidt mere overskud i hverdagen, da den nyopstartede virksomhed tilbyder at hente dit vasketøj, vaske og rense det, og indenfor 48 timer at bringe det hjem til dig igen.

Læs også: Få plads til alt dig tøj med Gobox

Spørger man idémændene bag virksomheden, Arash Rahimi og Rasmus Mindrup, er der meget at glæde sig over: “Vi er stolte og beærede over at kunne hjælpe en masse travle mennesker. Vi håber, at vores service kan gøre livet nemmere for dem, der allerede har for lidt tid til deres mænd, koner og børn,” siger 32-årige Arash Rahimi.

Hans 27-årige partner, Rasmus Mindrup, tilføjer: “Visionen om at rykke skranken hjem foran hoveddøren er tiltalende, fordi dét at vaske tøj eller gå ned til renseriet jo ikke giver nogen værdi i livet. Det er bare en belastning.”

Du kan læse meget mere om det hjælpsomme tiltag på just-cleaners.dk.

Psst… Der er 20% rabat på alle bestillinger i november!