Kærlighed

Datingchatten: Kokken fra Osteria

- 09/03/2023

Mathilde og Bea er i hhv. slutningen af 20'erne og starten af 30'erne. De bor begge i København, og så er de singler galore. De swiper, dater, kysser og (engang imellem) knalder sig gennem livet, og så chatter de om det hele. Her om swinger-fyren fra Bootleggers- og fremover hver torsdag på ELLE.dk.

Mathilde og Bea er ikke skribenternes rigtige navne, ligesom deres dates kælenavne, arbejdspladser og stævnemøde-spots kan være ændret for anonymitetens skyld. Redaktionen er bekendt med kildernes rigtige identitet, og korrespondancen bygger (desværre) på virkelige hændelser. 

Mathilde: Der er sket noget sindssygt.

Bea: Kør.

Mathilde: Jeg var jo på Osteria med Kevin sidste weekend

Bea: Ja?

Mathilde: Var på date med kokken i mandags

Bea: No fucking way, fortæl

Mathilde: Okay, jeg kommer (som altid) fem minutter for tidligt, så jeg går ind, får øjenkontakt med bartenderen (tror jeg, det viser sig, han var kok), smiler, sætter mig og sender en sms til Kevin: “Er gået ind, sidder til venstre. Hot bartender”

Bea: I like where this is going 

Mathilde: Don’t get your hopes up. Anyways, Kevin kommer, vi har en grineren aften, hvor den hotte bartender aka kokken gentagende gange kommer ned ved vores bord og præsenterer retter, og jeg gentagende gange minder Kevin om, at han skal opføre sig som den homo, han er, så kokken ikke tror, vi er på date. 

Bea: Det var vel ikke noget problem?

Mathilde: Nej nej, men man ved aldrig med straight mænd, om de fatter noget. 

Bea: True. 

Mathilde: Nå, jeg prøver ligesom at flirte med kokken, men han fatter ikke en skid, og til sidst skrider vi på Amigo Bar, og jeg ender med at tage hjem til ham med sommerhuset i Tisvilde fra Tinder (anden historie, fortæller en anden dag) 

Bea: Wow wow wow wow. Men hvordan ender du så på date med kokken anyways?

Mathilde: Tak, fordi du spørger. Det viser sig fandeme, at vi har matchet på Tinder, men aldrig skrevet sammen, så mandagen efter, mens jeg er på arbejde, skriver han “Hvordan var maden?”

Bea: DU TAGER PIS PÅ MIG

Mathilde: Man skulle fucking tro det ik? Var ved at falde ned af min lille corporate kontorstol.

Det viser sig fandeme, at vi har matchet på Tinder, men aldrig skrevet sammen, så mandagen efter, mens jeg er på arbejde, skriver han “Hvordan var maden?”

Bea: Hvad sker der så??????

Mathilde: Jamen jeg skriver til ham, at maden var god, og at det eneste problem var, at kokken ikke rigtig fattede, at jeg prøvede at flirte med ham. 

Bea: Sådan skat!

Mathilde: Så sagde han, at ham kokken godt kunne være lidt sløv til at opfange den slags, men at han var bedre på tomandshånd.

Bea: Okay cute!

Mathilde: I know synes også alt spillede lige der.

Bea: Hvor mødtes I så?

Mathilde: Vi drak øl på Palæbar om mandagen. Han var pissecute, havde så meget lyst til at kysse ham, da vi sagde farvel, men så fucker jeg lidt op i stedet, tror jeg, for han er sådan “det var vildt hyggeligt, kom snart ned på Osteria og hæng i baren og drik et glas vin”, og så er jeg sådan “hvad mener du med det???”, helt sygt, som om han ikke gad date, men at jeg var kunne komme forbi og hænge. Der skulle jeg måske lige have klappet hesten.

Bea: Hahahahah. Forstår. Men ja, skulle du. Man gider sgu da godt hænge i baren, mens ens cute date står i køkkenet.

Mathilde: I KNOW. Jeg var blæst. Havde dårlig dømmekraft.

Bea: Hvad så nu?

Mathilde: Jamen da jeg kom hjem, begyndte han at følge mig på Insta, og så har vi skrevet lidt siden, men tror han er ghostet mig nu :))) så alt er som det plejer. 

Bea: Lort skat, men det var sgu en god historie så længe, den varede. 

Mathilde: Kort, men godt.

Bea: Bedre en langt og dårligt. 

Mathilde: Sandt. Eneste minus er, at vi nok ikke kan tage på Osteria længere.

Bea: Ej okay, kan du ikke fucke nogle dårligere steder op for os fremover? 

Mathilde: Dater jo ikke dårlige kokke.

Læs ogå

Datingchatten: Swinger-fyren fra Bootleggers