Oplev

Emilie Zerlang: Dét glæder jeg mig til på NorthSide 2016

- 17/06/2016

For ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, er der noget helt særligt ved NorthSide Festival. NorthSide betyder nemlig et gensyn med den tidligere hjemby, restauranten hun ofte mangler i København og en festival, der i år byder på en af yndlingsartisterne.

NorthSide Festival 2016 venter lige om hjørnet, nærmere betegnet den 17.-19. juni 2016, og her på ELLE-redaktionen er der særligt én, der glæder sig til årets festival i Smilets By.

For ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, betyder NorthSide nemlig flere gode ting. Foruden en masse gode musik, årets første festival og gensyn med gode veninder, så er det også et gensyn med hendes tidligere hjemby.

Derfor ser Emilie særligt meget frem til årets NorthSide Festival, og i den forbindelse har vi spurgt lidt ind til hendes bedste festivaltips, hvilke kunstnere, hun ser mest frem til at høre, og nu hvor vi har fat i en x-aarhusianer, har vi selvfølgelig også lokket et par Aarhus-tips ud af hende.

Det bedste ved NorthSide Festival?

Det bedste er uden tvivl, at jeg skal ‘hjem’ til Aarhus, hvor jeg boede det meste af min studietid og ses med nogle af mine gode veninder, som bor i Aarhus, og som jeg derfor ikke ser så tit. Derudover synes jeg også det er fedt, at NorthSide ikke er så stor som fx Roskilde, hvilket betyder, at chancen for at møde alle dem, man kender, er stor. NorthSide var faktisk min allerførste festival tilbage i 2010, hvor festivalen fandt sted første gang. Jeg har ikke været til NorthSide siden dengang, så jeg glæder mig helt vildt til at opleve den igen og til at se, hvor meget der er sket, siden jeg var der første gang. 

Hvilke(n) kunstner(e) glæder du dig mest til at opleve på årets NorthSide-festival?

Jeg var så heldig at opleve Lukas Graham i Forum lige inden, han drog afsted på sin store USA-tur, og efter den koncert var jeg (endnu) mere solgt i ham og hans musik! Og efter hans vilde succes i USA de sidste par måneder, kan jeg kun forestille mig, at koncerten bliver helt fantastisk! Derudover ser jeg også frem til Phlake og hans spørde stemme i sangen ‘Pregnant’. 

Hvad har du i tasken?

Udover det sædvanlige, så har jeg altid en mascara og en god lipbalm med lidt farve – fx Burt’s Bees i en rødlig nuance. Så er det ikke svært lige at friske looket lidt op. Og så håber jeg selvfølgelig også, at jeg skal have solcreme med – for det vil nemlig betyde, at solen kommer til at skinne mere end vejrudsigten pt. lover.

Hvis man vil tage et break og lidt mad i Aarhus – hvor skal man gå hen? 

Ingen tvivl: OliNico i Mejlgade. Jeg mangler så tit den restaurant i København. OliNico serverer både virkelig lækkert og billigt mad, og så er der bare en virkelig hyggelig og uformel stemning – og at den så ligger i en af de hyggeligste gader i Aarhus, er kun et plus. Så hvis jeg skal have et lille break fra festivalen, er det uden tvivl der, man kan finde mig. 

… Og hvis man er på vej hjem fra et mad-break i byen, og lige skulle gøre et stop i en god tøjbutik på vejen, hvilken en skal man så vælge?

Jeg ville til enhver tid sige Stylepaste, men fordi de (endnu) ikke har startet udsalg, vil jeg fremhæve en anden Aarhus-favorit: Støy (… og de har lige startet udsalg!)

Du kan følge ELLE til NorthSide på ELLEs Instagram under festivalen på @elledanmark