Sundhed

Dagens sunde tip: Ny favorit til morgenmads-listen

- 14/10/2015

Dagens beauty-tip fra ELLEs sundhedsskribent, Sara Jin Smidt, er perfekt til efterårsferien! Sara har nemlig fundet en ny 'hidden treasure' hvad angår morgenmads-favoritter i København - og der er noget for enhver smag: noget sødt, noget saftigt og noget syndigt!

Findes der noget mere oplagt at bruge efterårsferien på, end at finde et lækkert sted at spise brunch i selskab med veninderne, familien eller kæresten?

ELLEs sundhedsskribent, Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, har dedikeret dagens sunde tip til ELLE.dk’s læsere til en ny morgenmads-favorit i København: Bistro Royal.

Se også: Dagens sunde tip: Den ‘fede’ belønning

Sara Jin Smidt var forbi stedet forleden, og hun var bogstaveligt talt ELLEvild med konceptet.

Udover hyggelige omgivelser og en god betjening fremhæver Sara Jin Smidt nemlig det gode i, at der er noget for enhver smag – både dem, der vil have noget sundt og dem, der går efter noget mere sødt og syndigt:

“Bistro Royal på Kgs. Nytorv har fået morgenmad på menukortet, og der er både lidt til dig vil spise sundt, slankende og syndigt. Der er nemlig alt fra lige fra hytteost, knækbrød og skyr over i den lækre avokadomad med pocheret æg for ej at forglemme røræg med pølser og friskpresset juice”, lyder det fra Sara. 

Se også: HealthySkinnyBitch: 7 sunde steder at spise frokost

Vil du have endnu mere inspiration til lækre og sunde brunch-steder i København, så se med i galleriet, hvor du finder 10 af Saras andre favoritsteder at spise morgenmad i København. 

Psst… I galleriet finder du også Saras beskrivelse af de enkelte steder, herunder hvad, der er særligt godt at bestille fra menukortet!