Mode

Nyt ELLE på gaden i dag

- 28/11/2011

Køb det nye ELLE i din lokale bladkiosk ...

ELLEs decembernummer er på gaden og det er fyldt med luksus! Den nye luksus, vel at mærke, for det er slut med smagsløse se-mig-køb, nu skal du gå efter holdbare items og oplevelser der giver dig følelsen af luksus. ELLE guider dig til lækre, eviggyldige luksusaccessories; fra tasken og ringen til tørklæderne og skoene, og Uffe Buchard definerer luksus anno 2012.

December er lig med jul, og udover 57 geniale julegaver (til din mor, din far, din kæreste og måske dig selv?) og et overdådigt pyntet julebord er december også lig med Danmarks Næste Topmodel. Mød Julie, dette års vinder og se hendes præmie: forsiden af ELLE, 10 siders mode indeni + et interview.

På ønskelisten i år skal du skrive bukser med svaj, juvelfarver og bredskyggede hatte, 70’erne er nemlig tilbage i stor stil, en trend der oser af luksus. Mangler du mere inspiration, giver vi dig også sæsonens bedste glitrende festkjoler, lækkert undertøj (og dets historie), spidse stiletter, festtasker og varmt vintertøj – hvem sagde skiferie? Er du derimod mere til varme, og vil du bare flygte fra det hele, hvorfor så ikke tage til Hawaii? ELLE giver dig de bedste tips til den smukke ferieø.

Derudover kan du møde skønne, filmaktuelle Maggie Gyllenhaal, læse historien og haute couture, høre om skønhedsredaktør Anne P.s møde med (tidligere kollega) Kate Moss i London, få inspiration til din festmakeup (tænk læber, lak og liner) og hvorfor ikke starte det nye år med en ny Marc Jacobs-taske? Vi giver en væk til en heldig ELLE-læser, og nåh ja, den er fyldt med forskønnende YSL-produkter.

GOD JUL OG GODT NYTÅR FRA ELLE!