Oplev

Kom i teatret med ELLE til rabat-pris

- 29/02/2012

Tag med ELLE i teatret og se forestillingen VANVID ...

Teaterstykket VANVID har netop haft premiere på det relativt nye Teater V i Valby, og anmelderne er vilde med stykket!

Det er ELLE også, og derfor er vi superglade for nu at have fået muligheden for at invitere jer i teatret til rabatpris!
Billetterne koster normalt 165 kr. + gebyr, men hvis du skriver en mail til teatret på billet@teater-v.dk og skriver ELLE-billet i emnefeldet, får du billetten til 105 kr.
Hvis du er under 25, kan du med fordel benytte dig af ungdomsrabatten og få din billet til bare 95 kr.

VANVID er en moderne fortælling om tre venner, som mødes i den enes mors sommerhus for at fejre, at det er 10 år siden, de første gang mødte hinanden på ungdomspsykoatrisk afdeling i Odense.
I aftenens løb udveksler de tankevækkende erfaringer, harcelerer over systemet og fortæller historier fra deres brogede og alt andet end normale liv, alt imens de selvmedicinerer sig med øl, sprut og sjov tobak i ustyrlige mænger!

Stykket er sjovt og underholdende, mens slutningen er overraskende fin og meget rørende.

De tre hovedroller spilles af Jon Lange, Morten Hemmingsen og Morten Schaffelitzky, mens smukke Julie Gundtvig Vester er den stakkels, naive 19-årige pige, som ved et tilfælde hvirvles ind i drengenes aften.

Stykket er instrueret af Mads M. Nielsen, og det er skrevet af den debuterende dramatiker Søren Dixen over en aften, som faktisk virkeligt fandt sted for 4 år siden.

Læs mere om stykket på Teater Vs hjemmeside.