Oplev

City Singler

- 04/03/2010

Tro, håb og ikke mindst - KÆRLIGHED

‘Sko, håb og kærlighed!’ er mottoet for de fire frække singler i det nye, satiriske show ‘City Singler’. Og kvinderne med stiletterne er nogle af Danmarks lækreste og sjoveste: Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke.

Showet, der lige nu kører i Tivolis Glassal, er fyldt af lækker musik og masser af sketch, comedy og standup. De lækre tøser tager os med til en forrygende tur i den moderne dating-verden, med alt fra karriere, kiloJoule og kærester til Facebook, fitness, g-strenge og P-skiver.

Selvom de påstår at være ligeså meget under bæltestedet som over, lover de at det bliver med mere sminkerum- end skurvognshumor, så alle roligt kan indløse billet til en elegant og god blanding ‘Sex and the City’ og ‘Ørkenens Sønner’.

Senere sendes singlerne på turne i Danmarks musikhuse, og er dermed verdens første turnerende dating-service.

Bag manuskriptet står Vase & Fulgsang, der bl.a. skriver fast for Cirkusrevyen, og garanterer højt humør, fed musik og tekster, der får din mave til at gøre ondt af grin.

Uanset om du er single in the city eller bare venter utålmodigt på Sex and the City 2 i maj, vil City Singler bestemt være en oplevelse værd!

Læs mere om showet og billetsalg her.