ELLE AWARDS

Nominér dit favorit-stilikon til ELLE Style Awards

- 21/03/2013

Hvem fortjener at blive hædret for sin fantastiske stil til ELLE Style Awards? Du bestemmer!

Engelsk og svensk ELLE var de første til at afholde awardshowet og har nu gjort det i 16 år.
Modebranchen, modeentusiaster og masser af stylish celebs samles og hylder de allerbedste; de ekstraordinære personer, der har gjort sig bemærket i det forgangne år – fra modellen og stylisten til designeren og makeupartisten.

Dertil kommer en række mindre modevinklede priser som Årets Skuespillerinde eller Sangerinde (som ud over deres evner iden for deres fag også gerne må kunne performe på den røde løber, man er vel fashionable) og i Danmark også Årets Mand og Årets Cool Kvinde.

Desuden skal Årets Stilikon naturligvis kåres!
En modebevidst dansker, der med sin personlige stil er med til at inspirere alle omkring sig.
Og hvem er bedre til at nominere og i sidste ende kåre Årets Stilikon i Danmark end landets mest fashionable læsere?
Netop!
Derfor vil vi gerne bede alle vores ELLE-læsere om jeres bud på, hvem der har fortjent prisen som Årets Stilikon, år ELLE Style Awards løber af stablen d. 15. maj 2013.

Kategorien fokuserer på et dansk stilikon, som har sat modedagsordenen i 2012. Hun/han har været dygtig til at tage tidens trends og tendenser til sig uden at gå på kompromis med sin personlige stil. Han/hun har således med sin personlige stil skabt et genkendeligt univers, som beundres af ELLEs læsere.

Når vi har modtaget alle jeres bud, udvælger vi de tre mest populære emner, og disse vil så blive bragt til afstemning her på ELLE.dk, hvor I, læserne, kårer vinderen, som modtager den smukke pris i Skuespilhuset i maj.

Send din nominering på mail til ESA@elle.dk
Skriv navnet på den dansker, du gerne vil nominere til Årets Stilikon, i emnefeltet.

Vi glæder os til at læse jeres forslag!
Send dine nomineringsforslad senest fredag d. 12. april kl. 12.00.