Skønhed

Michael Kors lancerer makeup-serie

- 01/10/2013

ELLE har mødt designeren i New York og talt om hans (tør vi godt afsløre) tre nye fantastiske dufte med tilhørende makeuplooks

Efter måneders hemmelighedskræmmeri kan amerikanske Michael Kors endelig løfte sløret for sin store makeup- og duftlancering.
ELLE har mødt designeren i New York og talt om hans (tør vi godt afsløre) tre nye fantastiske dufte med tilhørende makeuplooks, alt sammen kreeret ud fra tanken om, at makeup skal være nemt, og at alle kvinder sagtens kan være tre typer i løbet af en dag. Mød Sporty, Sexy og Glam!

Hvad er det, din makeup kan?
“Vi vil gerne simplificere makeup og dufte på samme måde, som vi har gjort det med mode og accessories. Det skal gøres enkelt, for der er ingen, der orker – eller har tid til – at skulle prøve 40 forskellige læbestifter og 15 neglelakker”.

Du har lanceret én duft tilbage i 2000. Hvordan er følelsen nu i forhold til dengang?
“Nu er det jo en hel garderobe, jeg lancerer – min første duft var jo blot en enkelt ‘kjole’, så der er stor forskel! Jeg synes, at jeg ser en tendens til, at kvinder ikke udelukkende klæder sig i sort, kun går i bukser eller aldrig har håret sat op. Jeg tror, at kvinder godt kan lide at eksperimentere og prøve forskellige ting af. Idéen om kun at bruge én bestemt parfume eller læbestift er gammeldags. Så at lave tre dufte med tre tilhørende looks er ikke nødvendigvis tænkt til tre forskellige kvinder – én kvinde kan godt på én dag være alle tre typer (Sporty, Glam og Sexy, red.), men da jeg lancerede min signaturduft, så verden ikke sådan ud”.

Hvorfor har du ventet helt indtil nu med at lancere makeup?
“Helt ærligt så ville jeg gerne have, at det hele blev lanceret samtidig, som en fuld pakke, for ikke at skabe for stor forvirring ved løbende at lancere de forskellige ting”.

Hvad er skønhed for dig?
“I alle mine år som designer har jeg aldrig til hverken shows eller i kampagner vist en meget pudret model – hendes ansigt har aldrig været helt dækket af foundation. Jeg kan godt lide, at man kan se huden. Det er lidt
den samme tilgang, jeg har til mode. Tøj såvel som makeup skal indramme dig, men det skal ikke være dét, andre lægger vægt på. Det skal ikke være sådan, at du kommer ind i et rum, og det første, der bliver lagt mærke til, er, hvor fantastisk læbestiften er. Det første, folk skal lægge mærke til, er, hvor fantastisk du ser ud”.