Modeugen

Kom med backstage hos Hunkydory og mød designerparret bag

- 05/09/2014

Kom med ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, backstage til Hunkydorys SS15 show og læs en Q&A med det svenske power-couple bag brandet!

ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaettz, var i sidste uge draget til Stockholm for at deltage i den svenske modeuge, der bl.a. bød på SS15 shows fra svenske designere som Carin Wester, Filippa K, Whyred, Altewai Saome og Whyred.

Et af Lauras favoritshows var åbningsshowet, nemlig Hunkydory, der viste en smuk, casual og brugbar SS15 kollektion: “Jeg er ekstremt draget af Hunkydorys univers, der både med sine douce farver, florlette materialer og meget ‘wearable’ styles, passer perfekt ind i min hverdags- og feriegarderobe. I want it all”, lyder det fra Laura.

I forbindelse med Hunkydorys SS15 show har ELLE talt med det svenske power-couple og brandets grundlæggere, Ulrika og Christopher Bjrecke, om den kommende kollektion. Læs med her…

Tak for et fantastisk show i Stockholm! Hvor har I hentet inspiration til SS15 kollektionen? Selv tak – glad for at i kunne lide det! Kort sagt er inspirationen en stemning – en skøn sommerstemning! Farverne er inspireret af naturen. Meget blåt, men også grønt og hvidt.

Hvad kendetegner Hunkydorys stilen?
Et mix mellem rock og boheme chic, hvpr hvert produkt har sin egen unikke kant. En stil som både kan dresses op eller ned, alt efter lejligheden.

Ét musthave fra jeres SS15 kollektion?
Absolut den lange kjole faldskærms-silke og print. De modige bør kaste ekstra øje på vores pilotoveralls!

Se videoen fra Hunkydorys SS15 show her:

Hunkydory SS15 from Hunkydory on Vimeo.

Har I en muse?
Ikke en specifik person, men vi inspireres af musik samt muser og personer som influerer musikerne, som eksempelvis Nico som hang ud med Lou Reed og Velvet Underground i slutningen af 60’erne.

Finder I inspiration online og i så fald hvor?
Det fantastiske ved internettet er dets uendelige muligheder. Vi søger altid på gamle film og koncerter som inspirerer os og har set Led Zeppelins koncert “The Song Remains the Same” utallige gange.