Mode

Ta’ med Chanel til St. Tropez

- 19/05/2010

Hele modeeliten samt Chanel-muserne Vanessa Paradis, Diane Kruger og Anna Mouglalis spillede petanque med Chanel-bolde

Isbjerge fløjet ind fra Sverige, country-stemning med hø og halmballer, tusindvis af Chanel-fans eller Lily Allen. Sådan kender vi normalt Kejser Karls shows, men scenen og ikke mindst stemningen var en helt anden da Chanel i sidste uge afholdt sit resort 2011 show i Saint Tropez.

Det var chikt, intimt og meget fransk. ‘Det var som om nogen viftede med en magisk tryllestav, og poof, så var alle turisterne i Saint Tropez væk, og alle der var tilbage, var iført Chanel” skriver Style.com.

Gæsterne var seatet på den berømte café Sénéquier, gaden var forvandlet til catwalk og man kan nærmest fornemme den helt specielle stemning der var i den sydfranske luft da eftermiddagssolen tittede frem. Karl og hans modeller blev sejlet ind i speedbåd, heriblandt Natasha Poly, Anja Rubik og Freja Beha.

Kollektionen var stærkt inspireret af 70’erne og bestod af lange printede kjoler, lækre pasteller, florlette skjorter, storskyggede hatte, højtaljede jeans og fløjlsbukser og selvfølgelig små jakker og quilt. Georgia May Jagger afsluttede showet iført en perlebesat minikjole og lårlange støvler bagpå en Harley Davidson.

Hele modeeliten samt Chanel-muserne Vanessa Paradis, Diane Kruger og Anna Mouglalis var om aftenen inviteret til en omgang petanque, selvfølgelig med Chanel-bolde. Ingen tvivl om, at det må have været universets mest velklædte boldspil.

Se galleriet med kendisser og modeller hér.