Mode

Ny vinbar, den perfekte efterårsjakke og sæsonens hotteste støvler: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 18/10/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en ny vinbar i Københavns Indre By, et drømmegetaway langt fra byens larm og sæsonens hotteste støvler.

1

Løvtag

Jeg drømmer om et roligt getaway med fokus på nærvær, søvn og naturen. Jeg er netop faldet over Løvtag, der ligger ved Mariager Fjord og tænker, at det er et virkelig godt bud.

2

Sonny-sandwich 

Indre By-caféen Sonny ligger faretruende tæt på ELLE-redaktionen, så jeg har været forbi til en hurtig frokost for at prøve den nye focaccia-sandwich, der levede op til alle mine forventninger.

3

Hoodie 

Jeg har en seriøs svaghed for alt med hætter, så da jeg så denne røde, merinouldshættetrøje i Cos den anden dag, var jeg solgt. Den er hermed skrevet på ønskelisten!

Hoodie, Cos, 800 kr. 

4

Claire

Speaking of uld, har jeg de seneste mange uger levet i den her blazer fra Skall Studio, der er lavet af 100 % genanvendt uld og har det pæneste crop med lommer.

Blazer, Skall Studio, 3.800 kr. 

5

Elhanati 

Jeg fylder 30 år om tre uger og har i den forbindelse været forbi smykkebrandet Elhanatis showroom i Bredgade for at bestille et helt særligt smykke, som skal følge mig resten af mit liv. Æstetikken var som altid i top hele vejen rundt.

6

Bar Vitrine 

På hjørnet mellem Møntergade og Vognmagergade, der jo er blevet byens hotteste kvarter, er Bar Vitrine for nylig åben. Jeg var forbi torsdag aften til vin med mine veninder. Stedet havde sådan en skøn, scenografisk placering med kig til Apero (den røde bygning), gode vine og retter, der så ud som noget, jeg må komme tilbage efter.

7

Onda

Der kom et højlydt gisp ud af mig, da jeg første gang så disse Onda-støvler fra Loewe. Perfekt hæl, perfekt cut om anklen, perfekt snude. Chef's kiss!

Støvler, Loewe hos Mytheresa, 10.440 kr. 

Læs ogå

Vores favoritjakke fra garderoben er (heldigvis) også en af efteråets store jakketrends