Mode

H&M x Rotate gør dig klar til vinterens fester i nyt samarbejde – skal du sidde klar, når det lancerer?

- 08/10/2024

Julefrokosterne hober sig måske så småt op i kalenderen, men har du styr på dit outfit?

Highstreetkæderne fyrer for alvor afsted med interessante designsamarbejder for tiden. Senest var det Uniqlo, der annoncerede endnu et samarbejde med Loewe-designer Jonathan Anderson, og nu vil H&M så (igen, igen) også være med på denne trend.

H&M har generelt en historisk portefølje af designsamarbejder med store modehuse verden over lige fra italienske Versace til danske Rotate – og netop sidstnævnte kan vi endnu engang se frem til at opleve meget snart.

Sidste år forsynede H&M x Rotate mange julefrokost-spændte købere med årets festkjole, og nu gentager de to brands altså succesen i år.

Torsdag d. 10. kan vi atter sidde klar ved tasterne, når den nye “partywear”-kollektion lander på highstreetbrandets hjemmeside og får vores servere til at gå i stilstand grundet den store efterspørgsel.

Danske Rotate med Jeanette Madsen og Thora Valdimars i designspidsen har siden 2018 været kendt for sit glamourøse univers, og derfor vil man i den kommende kollektionen med H&M også kunne opleve en række af brandets signaturstyles i ny fortolkning blandt de 15 styles, som kollektionen består af. Vi snakker pufærmer, glimmer, vilde print, volumniøse skulderdetaljer og metalliste indslag – og et par mere afdæmpede men festlige styles.

H&M har for nyligt relanceret sin brand-DNA med en stor fest i London med kunstneren Charlie Xcx, mens der også er sket store ting for danske Rotate, der for nylig modtog den internationalt anerkendte B Corp-certificering. Certificeringen tildeles virksomheder, der opfylder en række strenge standarder inden for bæredygtighed og social ansvarlighed, og som ikke blot har profit som mål men som også tager ansvar i deres indvirkning på verden.

Kollektionen er tilgængelig fra 10. oktober, og at vurdere ud fra seneste designsamarbejder vil der helt sikkert blive rift om kollektionen.

Læs ogå

Sådan skal dine jeans se ud denne sæson