Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din oktober måned

- 30/09/2024

"Du tvivler på dine chefer, dig selv og hele din arbejdssituation." Er det mon dit stjernetegn, der er tale om?

Foto: Illustration: Adam Hale

Vægten 23/9–22/10

Du starter oktober med en nymåne i dit tegn, hvilket giver dig, hvad du behøver for at kunne komme videre med et problem. Selv om solformørkelsen kan gøre dig lidt træt, holder du alligevel et højt tempo. Du fornemmer, at dette er din tid til at skinne. Efter fuldmånen går du ind i en mindre social periode, hvor du fokuserer mere på dig selv og dine personlige udfordringer. Dette er en lærerig tid, hvor du vokser og modnes meget som person.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skorpionen 23/10–21/11 

Måneden starter ret hårdt. Du tvivler på dine chefer, dig selv og hele din arbejdssituation. I denne tid begynder du at overveje, hvad der er bedst for dig. Midt i perioden beslutter du dig pludselig for at følge dit hjerte. Skorpioner er passionerede væsener, der ofte handler impulsivt, men beslutningerne bygger ofte på en indsigt, der har udviklet sig over tid.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skytten 22/11–21/12 

Der er en særlig rolig start på denne måned. Solformørkelsen dæmper den rastløse energi, som ofte opstår på denne tid af året, og du føler dig mere tilfreds med din hverdag end normalt. Midten af måneden handler om at være stærk for en person, der er svag. Efter fuldmånen den 20. får du en ny, mere energisk drivkraft. Det markerer starten på en sjov og social tid, hvor du møder mange interessante mennesker.

Foto: Illustration: Adam Hale

Stenbukken 22/12–19/1 

Oktober bliver en udfordrende, hård, men utrolig sjov måned. Solformørkelsen får dig til at slippe din bekymring for fremtiden og begynde at leve mere i nuet. Du stoler på dine følelser på en måde, der er usædvanlig for den pragmatiske Stenbuk. Ved at følge din intuition vil du opleve ting, som du ellers ville have overset. Slutningen af måneden handler om en større investering.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vandmanden 20/1–18/2

I oktober bliver en drøm til virkelighed. Det, der tidligere kun har været en vision, bliver nu konkret, både hvad angår de positive og de udfordrende aspekter. Oktober vil handle om at arbejde meget, både privat og på jobbet. Det kan være vanskeligt at få tid, rejser og pligter til at gå op, især hvis du har en familie at tage hensyn til.

Foto: Illustration: Adam Hale

Fiskene 19/2–20/3

Måneden begynder med stærk måneindflydelse i dit tegn, hvilket kan gøre dig mere følsom. Du er lyttende, empatisk og kærlig i de første uger af oktober. Efter supermånen den 20. begynder du at fokusere mere på dig selv og dine egne behov. Nogle i din omgangskreds vil måske mene, at du er blevet mere egoistisk, men sandheden er, at du blot er blevet mere realistisk i dine prioriteringer.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vædderen 21/3–19/4 

Allerede den 2. oktober er der både solformørkelse og nymåne i Vægtens tegn. Det kan føre til en usikker start på måneden, hvor du kan opleve svigtende selvtillid og problemer med at træffe beslutninger. Efterhånden aftager det, og i stedet møder du en supermåne i dit eget tegn den 20., som vil skabe de bedste forudsætninger. Oktober ender på en høj note for dig.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tyr

For dig bliver solformørkelsen starten på en periode, hvor du føler dig træt. Du kæmper med at balancere arbejde og privatliv, men der er kun energi til det mest nødvendige. I midten af måneden vender det. Frem til fuldmånen den 20. får du en række fristende tilbud, men spørgsmålet er, om du tør. Efter den 20. venter en sjov, energisk og social periode.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tvillingerne 21/5–20/6 

Solformørkelsen den 2. kan tage pusten fra dig. Du har planlagt en masse for efteråret, men nu har du hverken lyst eller energi. I takt med at der kommer mere ild i dit horoskop, vil du opleve en stigende motivation. Midten af måneden handler om at møde en speciel person, der vil sætte farve på din hverdag. Slutningen af oktober byder på en tiltrængt refleksion og en personlig udfordring.

Foto: Illustration: Adam Hale

Krebsen 21/6–22/7 

Måneden begynder med en kombineret solformørkelse og nymåne samme dag. For mange er dette en tung påvirkning, men ikke for dig. Når din herskerplanet tager over, føler du dig bedst tilpas følelsesmæssigt. Fuldmånen i Vædderens tegn den 20. kan få dig til at træffe en lidt forhastet beslutning. Slutningen af måneden bliver harmonisk.

Foto: Illustration: Adam Hale

Løven 23/7–22/8

Du går ind i en tid, hvor du er meget usikker, især når det kommer til spørgsmål om kærlighed og relationer. Efterhånden kommer der mere ild i dit horoskop, hvilket styrker dit selvværd. Supermånen den 20. markerer starten på en tid, hvor du fokuserer meget på dit arbejde og din karriere. Vær opmærksom på, at din familie ikke føler sig tilsidesat i denne periode.

Foto: Illustration: Adam Hale

Jomfruen 23/8–22/9

Oktober byder på både en solformørkelse og en supermåne. Mellem disse to himmelfænomener vil du opleve en interessant tid, hvor meget føles uvirkeligt og næsten drømmende. Der sker mange små, tilsyneladende tilfældige begivenheder i dit liv, men de har alle noget tilfælles. Disse hændelser leder frem til en beslutning, og du vil mærke, at denne vej er både ønsket og nødvendig.

Læs ogå

Serier på Netflix: Her er de 10 bedste, du skal se lige nu