Annonce

Influencer Emilie Briting: “Lige for tiden døjer jeg med akne, så lige nu gennemgår jeg følgende skønhedsrutine”

- 03/10/2024

For den 23-årige influencer Emilie Briting er det svært at vælge mellem hudpleje og makeup. Hun synes, at leg med makeup er sjovest, men hun ved også, at resultatet aldrig bliver godt uden en solid, glødende base. Hos beautybrandet Lumene finder hun det hele.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links.

Hvordan ser din morgenskønhedsrutine ud?
Lige for tiden døjer jeg med akne, så den ser lidt anderledes ud end normalt. Lige nu gennemgår jeg følgende rutine: rens, peeling, serum, dagcreme og solcreme.
Jeg lader altid hvert produkt sidde i mindst to minutter, før jeg kommer et nyt lag på, så det lige kan trænge lidt ind.

Hvordan ser din aftenskønhedsrutine ud?
Igen, så ser den ser lidt anderledes ud end normalt grundet min akne. Oliebaseret rens, normal rens, serum, natcreme og så en aknecreme med henvisning fra lægen.

Hvad er de tre vigtigste Lumene skin care-produkter for dig?
‘Fresh Hydration Moisturizer SPF50’. Jeg elsker en god spf til ansigtet, og den her er bare enormt lækker og giver en dejlig, sund følelse til huden. Dernæst ‘Glow Boost Essence’. Jeg går ‘all in’ på et godt glow, og her er den her virkelig bare din bedste ven. Jeg forstår godt den er så populær. Og til sidst ‘Clarifying Liquid Exfoliant’. Jeg kan godt lide at bruge den lige efter min rens, da jeg føler, den lægger en god base for både skincare og makeup.

Hvad er de tre vigtigste Lumene makeup-produkter for dig?
‘CC Color Correcting Cream SPF20’, ‘CC All-Over Concealer’ og ‘Luminous Color Lipliner’. For mig er basen klart det vigtigste i min makeuprutine. Hvis jeg har en god base, så er resten bare ‘add on’. De to CC-produkter går virkelig så godt hånd i hånd, og jeg bruger dem hver dag. De smelter ind i huden, ‘I kid u not’, og det bliver siddende som du har lagt det i mange timer. Derudover er jeg afhængig af lipliner, og jeg føler virkelig, at mine læber er en kæmpe del af mit makeuplook. Uanset om jeg har meget eller lidt makeup på – så kræver den en god lipliner. Den her fra Lumene er ekstremt lækker, blød og holder længe. Jeg giver den 10/10.

Hvor springer du aldrig over?
Svært spørgsmål … Jeg skipper nok aldrig min base. Om så det bare er concealer eller et tyndt lag CC-cream, så er det mit vigtigste step. Derudover synes jeg, at bryn er enormt vigtige, og det er også et step, jeg aldrig har sprunget over. Sidste step jeg nødig vil springe over er highlighter. Det er først i mine senere år, at jeg har opdaget ‘the power of highlighter’. Man ser så frisk, glowy og lige dét ekstra dejlig ud med hightlighter. Læber er også vigtige! Det er svært at vælge!

Går du mest op i hudpleje eller makeup?
Jeg synes, at de to ting går hånd i hånd. Jeg kan ikke have en god makeupdag, hvis jeg ikke har lagt en god bund med skincare. Jeg går nok mest op i makeup i den forstand, at jeg synes, det er sjovest, men hvis jeg skulle vælge imellem de to ting, ville jeg nok vælge skincare. Sund og frisk hud er førsteprioritet.

Hvordan skaber du et naturligt look?
‘Less is more’. Det er først efter, jeg er blevet lidt ældre og har lært en del via Tiktok, at jeg har forstået, at meget lidt foundation, concealer osv., fungerer bedst for mig. Jeg har virkelig nørdet det og prøvet at lade nogle af produkterne sidde lidt på huden, inden jeg har blendet det ud, for at få bedst dækkeevne. Derudover holder det også i langt længere tid.

Hvad er det nyeste Lumene-produkt, du har fået øjnene op for?
‘CC Color Correcting Powder’. Kæmpe lifesaver! Den både dækker og gør en lidt mere mat de steder, hvor man ikke vil være helt shiny. Den kan jeg efterhånden ikke leve uden.

Hvilket Lumene-produkt har du altid med i tasken?
‘Luminous Color Lipliner’ og ‘Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss’. Mine veninder ved, at hvis de skal have et lille ‘lip-touch up’, så er jeg deres ven. De her to produkter forlader ikke min side, og jeg synes, at det gør alt for ens look at have lækre læber.

Hvad er dit bedste tip til en frisk og glødende hud, som ikke involverer produkter?
Drik masser af vand, spis sundt og varieret og stop op og træk vejret. Hele kroppen hænger sammen, og derfor er det mindst lige så vigtigt, hvad der foregår inde i kroppen som udenpå. Hvis det ikke spiller indeni, så spiller det højst sandsynligt heller ikke udenpå. Grunden til at jeg siger “stop op og trække vejret,” er fordi, at jeg i pressede perioder har tendens til at få mere uren hud. Så derfor: Husk at tage nogle dybe vejrtrækninger og stoppe op. Du har kun én krop – pas på den.

Nogle af Emilie Britings favoritprodukter fra Lumene

1

‘CC All-Over Concealer’, Lumene, 110 kr.

2

‘CC Color Correcting Cream SPF20’, Lumene, 170 kr.

3

‘Glow Boost Essence’, Lumene, 250 kr.

4

‘Day Cream SPF15’, Lumene, 220 kr.