Celebrity style

Emmy Awards 2024: Her er de 12 smukkeste looks fra den røde løber

- 16/09/2024

Der var masser af velklædte gæster under nattens prisuddeling – heriblandt Jennifer Aniston!

VMA, Oscars og Emmy Awards. De store præstationer indenfor film, musik og skuespil går ikke ubemærket hen – og er der nogen, der kan finde ud af at fejre dem, så er det amerikanerne.

I sidste uge var det Orlando Bloom og Katy Perry, der løb med opmærksomheden under årets VMA – dels fordi parret var et af den røde løbers helt store øjeblikke, men dels også fordi Katy Perry løb med den berømte Video Vanguard-pris.

I nat kom turen så til den 76. Emmy Awards-uddeling, hvor det var de amerikanske tv-programmer, der skulle hyldes i Peacock Theater i Californien.

En af de serier, som var indstillet til flest nomineringer under nattens award, var selvfølgelig den hypede serie “The Bear” (med Jeremy Allen-White i hovedrollen), men det var altså HBO-serien “Hacks”, som vandt i kategorien “outstanding comedy series”, hvor også The Bear var nomineret.

Og speaking of mange nomineringer, så var det faktisk slet ikke The Bear, som tog prisen for flest nomineringer, det var dramaserien “Shōgun”, som selvfølgelig også vandt i kategorien “outstanding drama series”.

Så når du har været igennem hele listen over de bedste Netflix-serier, er de to serier tilsyneladende også på listen over must-see serier!

En anden ting, som også stjal opmærksomheden und retter vi også blikket mod den røde løber, som altid er spækfyldt med velklædte stjerner – med 10 af dem skilte sig altså ekstra ud i år.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Jennifer Aniston

Som altid var Friends-skuespillerinden Jennifer Aniston klædt smukt på til anledningen i en perlebesat, see-through, stropløs Oscar de la Renta-kjole, som smøg sig elegant om Anistons veltrænede figur. Aniston var nomineret i kategorien "outstanding lead actress in a drama series" for sin rolle i "The Morning Show".

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Skye P. Marshall

"Matlock"-skuespillerinden kom i en smuk brændt-orange/rød-kjole fra Christian Siriano, der med sin tætte silhouet, fremhævede hendes figur. Underdelen, som lignede en form for velour, skinnede om kap med overdelen, som var udført i et smukt stykke stof med indvævet struktur og off-shoulder effekt.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Nakata Kurum

Kurum ankom til Emmy Awarden som +1 til sin mand Tadanobu Asanos, der var nomineret for sin rolle i Shōgun. Kurum bar en smuk, traditionel japansk kimono med guld-print og matchende clutch.

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Catherine O'Hara

Det var ikke O'Hara selv, som var nomineret i nat for sin film Beetlejuicee, Beetlejuice, hun deltog derimod som mental support til Eugene Levy, som sammen med sin søn var konferencier under nattens Emmy, samt for at uddele nattens sidste award. Derfor stjal hun alligevel en del opmærksomhed i sin nude-see-through Oscar de la Renta-kjole, besat med glitrende sten.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Elizabeth Debicki

The Crown-stjernen lignede, at hun kom direkte fra filmningen af netop den hypede serie, hvor hun spiller Princess Diana – og som faktisk også var den rolle, som hun var både nomineret og vandt for i nat. Den elegante Christian Dior-kjole, hun bar, kunne til forveksling have være båret af Diana selv, der også gjorde god brug af modehuset.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Dakota Fanning

Dakota Fanning, som blandt andet også er aktuel i Susanne Biers nye miniserie, deltog til årets Emmy for sin nominering i serien "Ripley". Fanning strålede i en beige, perlebesat Armani Privé-kjole, som talte for sig selv, og derfor ikke behøvede meget yderligere styling.

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Aaron Moten

Det var langt fra kun de kvindelige deltagere, der havde lagt sig i selven for at godt rød løber-billede. "Fallout"-skuespilleren Aaron Moten, der netop deltog for sin medvirken i dramaserien, ankom i et flot, rødt Kenzo-suit med uniform-karakteristika.

Foto: Kevin Mazur/Getty Images

Naomi Watts

I en stropløs, smaragdgrøn Balenciaga-kreation stillede skuespillerinden op på den røde løber i et elegant og meget Award-værdigt look. Til den iøjnefaldende kjole havde Watts parret en meget naturlig, elegant styling – dog med et par ikoniske røde læber.

 

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Zuri Hall

Den amerikanske reporter Zuri Hall var all about sæsonens chokoladebrune farve, da hun trådte frem på den røde løber i en smuk, satinkjole i netop denne farve med halterneck silhouet, som hun selv havde designer. Med håret opsat gav hendes look smukt udsyn til hendes arme, besat med et par sølvarmbånd, og mere var der ikke behov for. Hall har selv vundet en Emmy Award tilbage i 2017.

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Lucia Aniello

Det var en god aften for instruktør Lucia Aniello, som sammen med sine to co-directors vandt prisen for bedste komedieserie med serien "Hacks". I sin takketale udtrykte hun særligt, hvor vigtig komedie er som genre, og opfordrede alle til at støtte op om genren. Aniello var klædt i en smuk, draperet kjole med dyb udringning og stenbesat kant. Meget simpelt og elegant.

Foto: Kevin Mazur/Getty Images

Yelena Yemchuk

The Bear-skuespilleren Ebon Moss-Bachrach vandt i nat en pris for hans medvirken i den hypede serie – faktisk var det anden Emmy, han vinder for rollen. Med sig havde han sin kone, den ukrainske fotograf, Yelena Yemchuk, som bar en fin, yndig hvid, see-through kjole med blomstermønster – nærmest helt drømmeagtig.

Foto: Kevin Mazur/Kevin Mazur/Getty Images

Dame Kristin Scott Thomas

"Slow Horses"-skuespillerinden trådte frem på den røde løber i en elegant, lilla kreation med kappe-effekt og lange handsker – to af efterårets helt store trends. Med sit sølvgrå hår, røde læber og safirblå øreringe var der ikke en finger at sætte på.

Læs ogå

Trenden, vi aldrig bliver trætte af, er en af efterårets sejeste – og nemmeste at være med på