Celebrity style

Kate Perry og Orlando Bloom var den røde løbers hotteste par – men her er de 7 bedste outfits fra VMA Awards

- 12/09/2024

Husker du Madonna-, Britney Spears- og Christina Augilera-kysset, da Kanye West afbrød Taylor Swifts takketale eller da Lady Gaga trådte op i en kjole af kød og Britney Spears optrådte med en slange omkring sig?

Husker du, da Madonna kyssede Britney Spears og Christina Aguilera på scenen i 2003, eller måske da Kanye West pludselig afbrød Taylor Swifts takketale med et “I’ma let you finish, but Beyoncé had one of the best videos of all time!” i 2009? For ikke at nævne Lady Gagas kød-kjole i 2010, Britney Spears optræden med en slange snoet om sig i 2001, og da Michael Jackson i 2002 troede, han havde vundet en pris men faktisk blot blev kaldt på scenen, fordi han havde fødselsdag.

Hvis ja, ved du nok, hvilken tid på året det er. Det er selvfølgelig den tid på året, hvor VMA Awards – bedre kendt som The MTV Video Music Awards – atter finder sted, og hvor årets bedste musikvideoer skal kåres.

Prisen har igennem årene været centrum for de ovennævnte (og flere) legendariske optrædener, og i nat gik det altså igen løs – denne gang i UBS Arena på øen Long Island ud for New York, hvor prisoverdelingen kunne fejre 40 år.

Nattens VMA skabte ikke helt så chokerende overskrifter, som den gjorde tilbage i 2003 og 2009, til gengæld markerede 2024 sig endelig som året, hvor det i sær var de kvindelige artister, der dominerede nomineringslisterne – heriblandt Katy Perry, som også vandt den anerkendte “lifetime achievement award”, Video Vanguard-prisen.

Og apropos Katy Perry. Hun trådte nemlig frem på den røde løber hånd i hånd med sin mand, Orlando Bloom, som i øvrigt også havde æren af at overrække sin hustru den famøse pris. Og hverken under prisuddelingen eller på den røde løber var det til at få øjnene væk fra det flotte par.

Foto: Noam Galai/Getty Images

Katy Perry og Orlando Bloom

Katy Perry var iklædt brandet Who Decides War, som netop få dage forinden havde præsenteret sin Spring 2025-kollektion under New York Fashion Week. Med sin distressed top og underdel i samspil med et wet look og en meget skinnende og bare krop tiltrak Perry sig stor opmærksomhed, alt imens Orlando Bloom havde valgt et mere diskret, sort suit, som overlod alle øjne til Katy Perry og gjorde det til 'hendes aften'. Netop dette eksemplificerede markant, hvor meget denne aften stod i de kvindelige kunstneres tegn.

Selvom vi ikke kan komme udenom, at Perry og Bloom var aftenens højdepunkt, var der altså også masser af andre velklædte gæster. Herunder har vi udvalgt aftenens bedste outfits – og Katy Perrys er selvfølgelig ét af dem.

Foto: Gilbert Flores / Getty Images

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter er her og der og alle vegne – og selvfølgelig også til VMA. Sangerinden strålede i en stropløs, Vintage Bob Mackie, corsage-kjole, beklædt med masser af pailletter. Hendes røde læber og 50'er-inspirerede bob-hår tilførte et sensuelt, glamourøst, nærmest Marilyn Monroe-agtigt look.

Foto: Noam Galai/Getty Images

Chelsea Henriquez

Chelsea Henriquez havde iklædt sig en kropsnær, brandrød sag med smukke draperinger og halterneck-silhouet, der kun blev endnu flottere og festligere med de store hoops, stakkevis af bangles og Henriquez' smukke, mørke hår.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Margaret Qualley

Margaret Qualley og Jack Antonoff var som altid et af aftenens mest elegante par. Qualley var selvfølgelig iklædt en elegant Chanel Haute Couture-kjole, som faktisk er en replika fra modehusets Fall 1995-kollektion, og som bestemt ikke krævede megen styling men talte helt for sig selv.

Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

Nicky Rothschild

Nicky Rothschild (tidligere Hilton) ankom i en glimmerbesat, ildrød kjole fra det australske brand Bronx and Banco. Med draperinger, høj slids, cut outs og one shoulder-silhouet viste Hilton-søsteren, at hun mestrer et elegant dog samtidig sensuelt men ikke vulgært look, hvilket også hendes wet look-frisure understregede.

Foto: Taylor Hill/Getty Images

Big Sean

Big Sean var en af aftenens bedst klædte mænd. Den amerikanske rapper havde iført sig et mørkt suit, bundet i taljen, med en åben, hvid skjorte under. Det gav den velklædte rappers elegante look et mere casual og smart tvist.

Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

Coco Jones

Coco Jones skinnede fra top til tå under aftenens VMA i sin Lever Couture-kjole. Den sølv-grå kreation med høj slidt og nedringet bryst gav masser af kig til skuespillerindens smukke, glinsende hud, der nærmest gik i et med hendes mindst lige så funklende kjole og hæle. Et ægte rød løber-look.

Læs ogå

Nu kan du få en Paris Hilton-juice, når du besøger din lokale Joe & The Juice