Modeugen

Alt du skal vide om Cos’ seneste show under NYFW – og en lækker uldfrakke, perfekt til efterår og vinter

- 13/09/2024

Den stjernespækkede front row, den cool location og detaljerne fra catwalken - Cos har netop præsenteret sin Atelier-kollektion under New York Fashion Week, og her er alt du, skal vide om showet.

Location

Alle gæster blev fragtet via færge til Brooklyn, hvor showlocation var i en kæmpe lagerhal i Brooklyns Navy Yard, en industripark, der i dag huser over 450 forskellige firmaer.

 

Gæsterne

Frontrow sad bl.a. Emily Ratajkowski, Chloë Sevigny, Colman Domingo og Emma Roberts, alle selvfølgelig iført Cos.

 

Middag på The Odeon

Showet blev fejret med en storslået middag på The Odeon, et legendarisk fransk brasserie i Tribeca, New York. 120 gæster, heriblandt skuespillerinderne Issa Rae og Mette Towley, sippede cosmopolitans og martinier i de stemningsfyldte rammer, der tilbage i 1980'erne havde Andy Warhol og Jean-Michel Basquiat som stamgæster. Prikken over i'et? Et tårn af profiteroles til dessert.

 

Cos Atelier-kollektionen mestrer skandinavisk minimalisme, når det er bedst. Geniale basics som jakkesæt, frakker, strik og loafers, stylet med silketoppe, flagrende kjoler og elegante accessories. Og der er masser af stylingtips at hente fra den cool showkollektion. Kig med herunder og glæd dig til det hele lander i butikkerne i uge 42.

 

Accessorize dit overtøj

Kollektionen indeholdt masser af geniale bud på efterårets overtøj, her stylet med et bælte i taljen - et trick du nemt kan efterligne.

Et statement

Kollektionen bød også på mere markante styles som denne smukke fake-fur. Stylet med lyserede ballerinaer med matchende strømper - en cute detalje.

Cosy detaljer

Et par fluffy pelsede sko er en finurlig detalje til dit efterårslook.

Suiting med et twist

Et par klassiske grå uldbukser får et overraskende twist af barrel-leg-faconen, der ses hos flere designere denne sæson.

Overraskende farvekombination

Camel og grøn er en overraskende kombination, der nemt kan lyse en grå efterårsdag op.

 

Leg med længderne

En anden smuk detalje spottet under showet; en festlig top med et lille slæb, der stak ud under blazeren. En perfekt leg med kontraster, der gør et ellers minimalistisk look til noget særligt.

De lange handsker

Spørger du designerne dette efterår, skal du bruge dine lange handsker til dit aftenlook - en nem men markant detalje, der giver dit look lidt attitude.

Transparente lag

Cos havde stylet see-through i lag-på-lag i et look, der både er elegant og sexet.

 

Pyntesko

Cute pynt, der kan tages af eller på skoene alt efter humør - endnu et bevis på at Cos gør sig godt i basics, der hurtigt kan dresses op eller ned.

ELLE var inviteret af Cos til New York Fashion Week