Annonce

Bang & Olufsens nye Beoplay H100 – hovedtelefonernes svar på en Chanel-taske

- 24/09/2024

Tidløst design, gennemført håndværk og ikke mindst langtidsholdbarhed er hovedingredienser hos modehusene, når de designer luksuriøse tasker. Det samme gælder hos Bang & Olufsen, der har skabt hovedtelefoner i samme liga, som de eftertragtede tasker.

Forestil dig, at du har glædet dig til at sætte dig til rette i metroen og nyde tiden, før du rammer dit arbejde – bare dig og din favoritkunstners spritnye album – men da du sætter dig, bliver du mindet om, hvor tarvelig lyden i dine hovedtelefoner er. Det er på tide, at gøre noget ved sagen.

Bang & Olufsen har for nylig lanceret sin nyeste udgave af deres ikoniske hovedtelefoner, nemlig modellen Beoplay H100. Men vi snakker langt fra “bare” hovedtelefoner – men her er hovedtelefonernes svar på en Chanel-taske.

Den spritnye model er en videreudvikling af Bang & Olufsens hidtil mest succesfulde hovedtelefoner, Beoplay H95, hvor alt fra lydkvalitet og støjreduktion til design har fået en opdatering.

De nye Beoplay H100 henter inspiration fra udviklingen af de ikoniske Beolab 90-højtalere, som sikrer de nye hovedtelefoner en dyb og fin lyd – uanset hvor, du bruger dem.

 

Mange kender situationen, hvor vi forvildende kaster hovedtelefonerne ned i tasken blandt pung, mobil og nøgler – hvilket ender med totalridsede hovedtelefoner. Det vil Bang & Olufsen afhjælpe med anvendelse af ridseafvisende touch-interface i hærdet glas på siden af hovedtelefonerne. For at gøre det endnu lettere for os, sikres en let tilgængelighed med drejeknapperne på produktet, som gør, at vi ikke behøver vores telefoner for at kontrollere lyden.

Prikken over i’et er selvfølgelig det, vi også kender Bang & Olufsen for: Det stilrene, tidløse og lækre design, og det fremgår tydeligt med Beoplay H100.

Hovedtelefonernes ørepuder er lavet i blødt lammeskind og hovedbøjlen, som er aftagelig, er indhyllet i specialstrikket tekstil. Med muligheden for de aftagelige dele, behøver dine hovedtelefoner altså ikke udskiftes helt, når de bliver slidte, i stedet kan delene blot skiftes. Det samme angår softwaren, som Beoplay H100 er bygget med; hvis nye teknologier udvikles, kan hovedtelefonernes software nemlig også opgraderes, hvormed dit produkt sikres en længere levetid. Forlæng yderligere garantien fra tre til fem år ved at tilmelde dig Beocare garantiprogrammet i forbindelse med dit køb.

Går støjen fra fælleskontoret, metroen, naboerne eller andet dig på nerverne?  Ydeevnen i den indbyggede støjreduktion er fordoblet fra forgængeren, Beoplay H95, samtidig med, at EarSense-teknologien automatisk skræddersyr lyden, så den tilpasses dine omgivelser.

Beoplay H100 går i strømbestarelsestilstand, når de er uden for den tilhørende lædertaske og ikke bruges, mens de helt slukkes, når de er inde i tasken. Tasken understreger en reference til luksustasker og er skabt i tidløst design i slidstærkt oksehudslæder, så dine hovedtelefoner altid kan være med dig, når du ønsker at slippe lyden fri. Beoplay H100 findes i farverne ‘infinite black’, ‘hourglass sand’ og ‘sunset apriccot’.

Beoplay H100 kan købes i Bang & Olufsen-butikker og online og står til 10.999 DKK.