Makeup

Hailey Bieber beviste lige, at efterårs mest populære farve også skal på vores negle

- 16/09/2024

Hvis du spørger Hailey Bieber, er det ikke kun vores tøj, der skal have den elegante farve.

Med efteråret kommer ofte også mørkere toner og farver – og dette efterår skal ikke være en undtagelse.

Har du allerede fået læst ELLEs septembernummer, vil du vide, at chokoladebrun er en af de farver, som kommer til at gå igen i modehusenes efterårs- og vinterkollektioner – og efter Hailey Bieber at bedømme, også på vores negle.

I starten af september delte Hailey Bieber, som, hvis det er gået nogens næse forbi, for nylig fødte sin og Justin Biebers søn, Jack Blues Bieber, nemlig to billeder af sine negle i story på Instagram, smurt med den chokoladelækre farve. Ud over at dåne over Hailey Biebers smukke negle, kunne man heller ikke helt lade være med at blive lidt imponeret over den nybagte mors velplejede negle.

Foto: Hailey Bieber

Den chokoladebrune farve er en af de farver, som både er lækker, sensuel og underspillet, og som tilfører dine negle lidt farve uden at være hverken sort-hvid eller have en iøjnefaldende farve. Farven, der også kan minde om den, som bladene får hen på denne tid af året, er en rigtig efterårsfarve, der både er elegant og samtidig hyggelig. Generelt er den chokoladebrune bare en mindst lige så sikker vinder som sort – bare med lidt mere varme i, hvilket kan være en fordel, når vores efterårs- og vinterblege hud for alvor indtræffer, hvor sort altså kan være en meget hård kontrast.

Shop fine, brune neglelakker her:

1

"Taupe La", Nailberry, 165 kr.

2

"Cocoa Cuddle", Sephora, 39 kr.

3

"Over Taupe", OPI, 83 kr.