Annonce

Josefine HJ: Her er min fortrukne sommerduft

- 25/07/2024

Efter den uovertrufne succes med Good Girl og dens ledsager, Good Girl Blush, byder denne sommer på en ny sanselig udgave, som den succesfulde content creator Josefine HJ allerede tyer til.

There’s a new Girl in town – en sødmefuld, sensuel og kraftfuld parfume med enestående blomsternoter. Det er beskrivelsen af Carolina Herreras nye parfume Good Girl Blush Elixir. Ligesom sine forgængere er den nye sommerduft indkapslet i den ikoniske stilethæl-flakon, og så er den ideel til sommerens sprudlende begivenheder.

Denne sommer er content creator Josefine HJ ambassadør for duften. For hende er det unikke ved en duft, at det giver os muligheden for at vise, hvilket humør vi er i. På samme måde lægger hun vægt på, at en duft formår at repræsentere hendes sande autentiske jeg.

Netop dette taler ind i visionen bag parfumen:

– “Vi har valgt disse meget forskellige ingredienser, fordi vi ville have noget, der repræsenterer alle forskellige sider af en kvinde: Det lyse, det mørke, det maskuline, det feminine, det søde, det frække”, forklarer Carolina A. Herrera, Beauty Creative Director.

– “Hvis vi kvinder er så mangefacetterede, fortjener vi så ikke en duft, der er mindst lige så rig? Det er Good Girl”, fortsætter hun.

5 hurtige til Josefine HJ om dufte

Hvornår føler du dig allermest empowered? Og hvad er det, der gør, at du føler dig empowered?

“Jeg føler mig mest empowered, når jeg føler, at jeg er mit sande autentiske jeg. Måden jeg klæder mig på, min makeup og den duft, jeg bærer, har alt sammen stor betydning for, hvor empowered jeg føler mig. Hvis det, jeg har på, ikke får mig til at føle mig autentisk og som mit sande jeg, har jeg svært ved at føle mig empowered. Men når jeg så omvendt føler mig som mig selv, er det som om, at intet kan stoppe mig.”

I livet som content creator og i en branche drevet af mange stærke kvinder – er der så nogle udfordringer, når det kommer til at vise alle dine forskellige sider?

“Jeg synes nogle gange, når jeg viser en lidt mere sensuel side, bliver det ofte misforstået som noget seksuelt. Og for mig er det to meget forskellige ting. At være sensuel er en stor del af det feminine, og nogle gange gør det mig trist, at det ofte bliver så seksualiseret.”

Hvornår føler du dig mest forførende og feminin?

“Igen, når jeg føler mig mest som mit autentiske jeg. Når jeg dufter godt, mit hår er fyldigt, og jeg har et smil på læben.”

Hvad tror du, der skaber forbindelsen mellem duft og sensualitet?

“Duft giver os mulighed for at vise, hvilket humør vi er i. En sensuel duft vil straks sætte stemningen, og for mig er dette meget attraktivt. Jeg kan godt lide en sensuel og mystisk duft.”

Hvordan vil du beskrive den perfekte date?

“En hyggelig bar, en vodka martini og en sensuel, mystisk duft.”

Den nyeste parfume i Good Girl-serien er Good Girl Blush Elixir. Du kan finde duften her.

Good Girl Blush Elixir
Den originale Good Girl-parfume blev lanceret i 2016 og opnåede øjeblikkelig succes. Allerede dengang var det vigtigt at kombinere en række forskellige aromaer for at afspejle moderne femininitet i en forførende blanding af jasmin, kakao, tonkabønner, mandler og kaffe.
Den nye Good Girl Blush Elixir er den nyeste variant i Good Girl serien, og er en sensuel, mere intens fortolkning af Good Girl Blush. Parfumefavoritten kommer stadig i den højhælede flakon, og er en forførende eau de parfum, der består af en blanding af rose, vanilje og patchouli.

 

Carolina Herrera: Internationalt modeikon og stifteren bag Good Girl parfumeserien

I 1988 lancerede Carolina Herrera sin første duft – i det, der senere skulle vise sig at blive en omfattende og spændende samling af friske dufte – der på perfekt vis komplementerer den ikoniske modedesigners farverige kollektioner.

Historien om Carolina Herrera går helt tilbage til hjemlandet Venezuela i 1950’erne, hvor hun allerede som teenager begyndte at designe kjoler. Med sit øje for det elegante snit og smukke farvesammensætninger, var hendes design allerede fra starten noget helt særligt. Dette førte til, at den legendariske Vogue-redaktør Diana Vreeland opfordrede hende til at vise sin første kollektion på det eksklusive Metropolitan Club i New York – og det blev en øjeblikkelig succes.

Derfra gik det kun én vej, og i dag er Carolina Herrera en af verdens førende designere. Inspireret af menneskets skønhed, har hun gennem hele sit liv været en skaber af æstetik. Hendes design er både klassisk og elegant, men samtidig udfordrende og nyskabende.

Carolina Herrera har selv forklaret, at elegance, skønhed og femininitet er tre nøgleelementer i hendes kollektioner, og at hun lader sig inspirere af ideer fra fortiden, som hun genskaber i form af moderne beklædning. Ifølge Carolina Herrera er mode magisk; som en elegant drøm, der inspirerer os og forholder sig til den verden, vi lever i.

I dag er Carolina Herrera et internationalt modehus med base i New York, kendt for at omfavne selvsikkerhed og glæde med sin farverige tilgang til livet.