Annonce

Julegaveinspiration: 5 trends, der også holder næste år

- 21/11/2023

Leder du efter julegaven til en, som sætter pris på sæsonens trends og tendenser – men samtidig på det tidløse valg? Så er du kommet til den helt rette artikel.

Når årets julegave skal købes, handler det om at forære noget, der dels vækker glæde nu og her – og dels vækker glæde hele næste år (og året efter). Gaver er personlige, og derfor er den vellykkede gave også af den type, som får modtageren til at tænke på dig.

I denne artikel guider vi dig til fem trends og tendenser, som også holder ind i det nye år – og som med garanti vil skabe glæde hos den heldige modtager. Lad dig inspirere, og find stilfulde julegaver til hele familien.

1. Metalliske materialer og glitter

 

Som et modstykke til sæsonens såkaldte ‘quiet luxury’ har også den glitrende festmode fundet vej til gadebilledet denne jul. Statement pieces er fantastiske til festen – men ikke kun til de særlige lejligheder. En metallisk taske eller glitrende jakke vækker opsigt på gaden og giver det lille ekstra på en ellers almindelig mandag.

Skal der glitter og glam under juletræet i år, kan du finde en hel masse inspiration til både ham, hende og børnene i H&Ms julegaveguide 2023.

2. Kontraster

 

Modsætninger mødes, og i boligen, til outfittet eller til looket giver kontraster et smukt og opsigtsvækkende modspil. Omfavn sæsonens kontraster med uventede kombinationer eller klassiske kontrasterende elementer som sort og hvid. Lad læder møde silke, futuristiske stilvalg møde de klassiske. Kontrasten er det perfekte udgangspunkt for både bløde og hårde pakker.

Find inspiration til gaveideer lige her.

Hvid og sort, statement smykker og diskrete detaljer. Der er mange måder at frembringe kontrasternes magi i et outfit.

 

3. Glamourøs i rød

 

Den dramatisk smukke, mættede røde farve dominerer denne sæson – og selvom rød vækker opsigt i gaden, er det en farve, der også er alsidig i sit udtryk. Bær den poppende farve fra top til tå, eller ifør dig en lille accessory for at live op i et ellers klassisk outfit; enten i form af et garderobeelement som en farverig taske eller for blikfang på læberne eller neglene.

Find sæsonens særligt udvalgte musthaves i rød og andre festlige styles lige her.

4. Klassikere

 

Den hvide skjorte, den guldskinnende lysestage og læderbukserne, der bliver en go-to i garderoben år efter år. Klassikere er altid gode at have i garderoben og i hjemmet, de holder længe og udgør den perfekte julegave. Find inspiration i de tidløse items: Den basic tee, læderstøvlerne, det flotte uldtæppe til hjemmet eller en classy kortholder. Alt sammen skønne luksusitems, der gør sig godt under juletræet. 

Her finder du stilrene klassikere til garderoben og til hjemmet; enten til dig selv eller til en, du har kær.

Den hvide tee, den korte nederdel og den skinnende kjole er alle bud på klassiske elementer i garderoben.

5. Prikken over i’et

 

Det kan være blomsten, der udsmykker halsen, den glitrende bh, som giver et svagt shine gennem t-shirten, eller statement pieces, der skaber feststemning hvor som helst og når som helst. Detaljerne skaber helheden, så gå efter accessories, der fylder – gerne flere i samme look!

Læs mere og find de flotte accessories lige her.

6. Til personen, der har alt

 

Vi har alle sammen én på julegavelisten, der har det hele og mere til – eller af anden grund er svær at finde gaven til. I sådanne tilfælde kan den rigtige pakke indeholde et gavekort, som er den festlige måde at forære lige præcis det, modtageren selv kunne have lyst til at eje. Med et bredt udvalg inden for skønhed, mode og interiør er H&M det oplagte valg, uanset hvilken type person du skal give gavekortet til.

Køb et gavekort til H&M lige her.

Den smukke faux fur hjælper dig med at holde varmen, og så passer den helt perfekt som årets bløde pakke – til dig selv, eller til en, du vil forkæle med noget særligt.

Find årets julegave

H&M er et af verdens absolut førende brands, som med udgangspunkt i sæsonens trends og tendenser designer mode og pynter mange af vores hjem med hygge og personlighed. Find inspiration til årets julegave til dig selv eller til en, du holder af, lige her hos H&M.