Annonce

Guide: 5 grunde til, at du vil elske hårfjerning med IPL

- 08/11/2023

Der findes mange metoder til hårfjerning. Men går du efter et permanent resultat og den mest silkebløde hud, uden at du skal lide for skønheden, er IPL den optimale løsning. Den gode nyhed er også, at du nemt kan gøre det selv.

Hårfjerning med IPL vinder mere og mere frem. Og det forstår man godt, for det er en hårfjerningsmetode med masser af fordele. Vi har listet fem af de største fordele ved IPL her, og giver dig selvfølgelig også en produktanbefaling med på vejen – nemlig en af de bedste IPL-hårfjernere til hjemmebrug, du finder på markedet lige nu. 

Hårfjerning med IPL er nemt

Hårfjerning med IPL, som står for Intenst Pulserende Lys, er en meget nem og overskuelig metode til permanent hårfjerning. Og en af de største fordele er, at du kan tage sagen, og dine uønskede hår på kroppen, i egne hænder, da du kan få smarte IPL-hårfjernere til hjemmebrug (se en af de bedste på markedet nederst i artiklen). På den måde kan du fjerne dine hår, lige når det passer dig og i trygge hjemmevante rammer. Praktisk!     

Hårfjerning med IPL er effektivt

Drømmer du om at blive fri for uønsket hår en gang for alle (med lidt god vilje), er IPL en virkelig god og effektiv metode. Lysimpulserne fra IPL-maskinen bliver nemlig absorberet af hårets melanin, og varmen fra lyset er dermed i stand til at sætte dine hårsække i dvaletilstand og stoppe hårvæksten. Her gælder det dog, at lysimpulsernes effektivitet kræver, at de kan ”finde” hårets melanin – jo mørkere jo bedre. Har du derfor meget blond, rødt eller gråt hår, vil IPL ikke være så velegnet.   

Du skal typisk bruge din IPL-hårfjerner en gang om ugen i 12 uger, men vil allerede kunne se og mærke en synlig forskel efter 3-4 uger. Når du har opnået dit ønskede resultat, skal du herefter kun bruge din IPL-hårfjerner en gang om ugen hver anden måned for at vedligeholde resultatet.      

Hårfjerning med IPL er smertefrit

I forhold til andre metoder til hårfjerning, som eksempelvis epilering og voksbehandling, der fjerner dine hår ved roden, og derfor kan føles temmelig ubehageligt, er IPL en langt mere blid oplevelse. De fleste beskriver følelsen ved IPL-hårfjerning som små varme prik på huden, der bestemt er til at holde ud. Er du dog til den ekstra følsomme side, er en IPL-hårfjerner med kølende funktion et godt valg.   

Hårfjerning med IPL kan bruges på hele kroppen

Der findes ikke den uønskede kropsbehåring, som IPL ikke kan fjerne. Den er vejen til silkebløde ben, glatte armhuler og en hårfri bikinilinje – uden røde knopper! Hår i ansigtet må du derimod springe over, da risikoen for at få lysimpulserne direkte i øjnene under en IPL-behandling bliver for stor.     

Hårfjerning med IPL er budgetvenligt

Med en IPL-hårfjerner til hjemmebrug kan du både undgå dyre salonbesøg i fremtiden og spare på udgifterne til barberskrabere og andet grej til hårfjerning. Din egen IPL-hårfjerner investerer du i én gang, og er du omhyggelig med at vedligeholde dine hjemmebehandlinger, har du silkeblød og glat hud – for altid! 

Prøv IPL-hårfjerning med IVISKIN

Hos danske IVISKIN finder du et bredt udvalg af forskellige modeller inden for IPL-hårfjerning til hjemmebrug. Fælles for dem alle er, at de gør det nemt for dig at undgå daglig barbering og dyre salonbesøg. Resultatet er en glat og silkeblød hud.  
IVISKIN G3 IPL-hårfjerner er en af topmodellerne. Den behandler huden skånsomt og kommer med den nyudviklede IceShield™-funktion, som nedkøler huden under lyspulsbehandlingen. Det gør behandlingen behagelig og 100 % smertefri, og faktisk er funktionen helt unik, da IVISKIN er den eneste leverandør i Danmark, som tilbyder dette. 
Brugervenligheden er der også tænkt på. IVISKIN G3 er supernem at bruge (bruges på nybarberet hud uden rester af selvbruner) og med hele 900.000 lysimpulser løber du ikke tør for lysimpulser lige foreløbig – den har nemlig en forventet levetid på 20 år! 
Læs meget mere om IVISKIN, og få fat i din egen G3 IPL-Hårfjerner lige her.

Vidste du, at IVISKIN G3 IPL-hårfjerner er kåret som Bedst i test 2023 af flere netmedier? 

IVISKIN G3 IPL-hårhjerner koster 1790 kroner og kan købes her