Annonce

Videoguide: 3 trin til glansfuldt hår

- 13/06/2023

Den søde sommertid kalder på løse lokker, der skinner smukt i aftensolens skær – men hvordan opnår du det velplejede hårlook? I denne artikel guider vi dig til hårplejerutinen i tre simple trin, som får dit hår til at se glansfuldt og velplejet ud på ingen tid.

loreal

Kjolerne er løse, skoene åbne og makeuppen naturlig. I den søde sommertid føles det så befriende at give slip på alle de snærende bånd, og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til håret, der befris fra den stramme opsætning og får lov at flyve frit om hovedet i den milde sommerbrise.

Når håret rigtig vises frem, er det også rart med en god plejerutine, der sørger for, at lokkerne ser velplejede og velfugtede ud hele sommertiden igennem. Sæsonens yndlingsaktiviteter – som dukkerten i havet eller solbadning i haven – kan nemlig virke udtørrende på håret, ligesom frie radikaler og hverdagens situationer kan slide på hårstråene.

Men heldigvis kan du nemt modvirke spaltede spidser håret og tilføre det fugt, som revitaliserer det og forsegler hårstrået og modvirker, at det knækker. I denne artikel viser vi, hvordan du med tre plejende produkter fra L’Oréal Paris kan holde håret velplejet hele sommeren igennem.

Læs med, og se vores videoguides undervejs.

L’Oreal Paris Elvital

Som verdens førende brand inden for kosmetik er L’Oréal Paris kendt for at skabe produkter af højeste kvalitet med dokumenterede ingredienser. Den ikoniske Elvital-hårserie er ingen undtagelse og indeholder af en lang række produkter til forskellige hårtyper og specialbehov. Læs meget mere om L’Oréal Elvital og de mange produkter i hårplejeserien lige her.

Trin 1: Kuren mod slidtage

Sand i hovedbunden, saltvand i håret, UV-stråler, der rammer hårstråene og sved i varmen er blot nogle af de almindelige sommer-elementer, der kan slide håret, blege det og få det til at se tørt og trist ud.

Efter en lang dag i sommersolen har håret rigtig godt af at blive nulstillet med en plejende og fugtgivende hårkur, der sørger for at tilføre næring og fugt til håret efter en strabadserende dag.

L’Oréal Paris Elvital Dream Length Mask er en plejende hårmaske, der er specielt udviklet til at reparere langt hår og nære slidte spidser; eksempelvis efter saltvandsdukkerten. Hårkuren genopbygger hårstrået og indeholder vegetabilsk kreatin og castorolie. Hårkuren både fugter, reparerer og nærer håret – og så dufter den fantastisk.

 

 

How to
Vask håret grundigt med shampoo, gerne L’Oréal Paris Elvital Dream Length Shampoo. Fordel herefter hårmasken i hårspidserne, og lad masken sidde minimum 5 minutter – gerne længere. Vask masken ud igen, når den har siddet længe nok. Se videoerne for reference.

Find L’Oréal Paris Elvital Dream Length Mask lige her.

Trin 2: Fugt giver fylde

Om sommeren bliver håret udsat for mange udtørrende situationer, og derfor er hovedreglen, at håret har brug for fugt, fugt og atter fugt.

Derfor er L’Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray det ideelle produkt at følge op med efter badet, uanset om det er en af de dage, du har brugt hårkur eller ej. Den fugtgivende spray indeholder nemlig en effektiv kombination af ingredienser, der er kendte og elskede fugtgivere både i hudpleje og i hårpleje.

På grund af denne særlige fugtgivende formulering, kan du med Hyaluron Plump Leave-In Spray derfor glæde dig til 10x mere fugtet hår. Men udover at holde fugtbalancen i hårstrået intakt, giver den øgede fugt i håret også en ’udfyldende’ effekt, som giver fornyet volumen og fylde til håret. Instrumentelle tests foretaget af L’Oréal viser, at hårstråets fiberdiameter øges med hele 9%, når du bruger den fugtgivende spray.

How to
Brug sprayen i tørt eller håndklædetørt hår hver dag. Fordel sprayen i håret efter behov, gerne fra rod til spids. Lad produktet trænge godt ind i håret, inden du fortsætter med anden pleje eller styling. Se videoerne for reference.

Find L’Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray lige her.

Trin 3: Ekstraordinær glans

Sidst, men ikke mindst, har håret altid godt af en hårolie til at pleje spidserne – og særligt når håret virker tørt, kan en nærende olie gøre underværker for din styling.

Her er L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil den ideelle hårolie, som giver håret lige præcis den næring og fugt, som det behøver. Med sin unikke sammensætning af seks forskellige blomsterekstrakter giver den plejende olie således 65% mere fugt til håret og efterlader desuden lokkerne silkebløde med masser af glans – helt uden at tynge håret.

Brug hårolien når du har vasket håret, inden hårvasken som en plejende kur, eller brug den til styling efter behov – og glæd dig til at se de tørre spidser kaste et skær af glans efter sig.

How to

Tryk en passende mængde olie ud i hånden. Det kan være en god idé at starte med et enkelt eller to tryk – for olien er drøj i brug. Varm produktet op i hænderne og fordel det i hårets længder, gerne med ekstra kærlighed til spidserne.

Find L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil lige her.