Annonce

Lancôme til Copenhagen Fashion Week: Sådan skaber du makeuplooket, der holder hele dagen

- 01/02/2023

Uanset hvor godt outfittet spiller, er det aldrig sjovt at posere foran streetstyle-fotografer, når makeuppen klatter og mascaraen løber som følge af det danske vintervejr. Heldigvis har Lancôme den perfekte opskrift på makeuplooket, der holder hele dagen – og aftenen med.

I disse dage domineres det københavnske gadebillede af modeskabere og modeelskere i anledning af Copenhagen Fashion Week. Men selvom avantgarde streetstyle er modeugens ’talk of town’, er det mindst lige så vigtigt, at makeuplooket sidder i skabet – og at det kan holde sig flot fra tidlig morgen til sen aften. For lige lidt nytter det at bruge lang tid på et dewy makeuplook, hvis det blot vaskes væk af vinterregnen på vej mod første modeshow. Netop derfor har Lancôme fokus på at skabe makeuplooks, der holder, under vinterens modeuge i København.

Vi besøger det franske makeupbrand i deres pop-up beautylounge i hjertet København, hvor den norske influencer Janka Polliani er ved at få lagt dagens makeup. Hun sidder klar i stolen med en kop kaffe, mens Lancômes makeupartist prepper hendes hud. Dagens vejrudsigt byder på regn, kulde og blæst, og Janka Polliani har en rejse tværs igennem Københavns vintervejr på programmet. Med andre ord: Dagens makeuplook skal kunne gennemleve gennem lidt af hvert og komme uskadt ud på den anden side.

Den langtidsholdbare finish

Et af de produkter, som gør, at makeupartisterne kan skabe looket, der holder til Janka Pollianis travle dag, er netop Lancômes populære Teint Idole Ultra Wear.

Den kendte og elskede foundation, som har været i Lancômes sortiment mange år, er nu blevet relanceret i en udgave, der har været 25 år under udvikling. Den nye generation af Teint Idole Ultra Wear er en foundation, på en lidt anderledes måde end dem, du måske tidligere har set.

Produktet har en plejende formel, der med 81% hudplejeingredienser lægger sig behageligt på huden. Den giver en naturlig finish, der er usynligt på huden og dækker ujævnheder, men uden at skjule de små særpræg, der gør din hud unik.

Foto: Kasper Kristoffersen

Synes du, foundations med lang holdbarhed lægger sig tungt på huden som en maske? Her er Teint Idole Ultra Wear anderledes. Lancôme bruger sin særlige Advanced AirWearTM-teknologi, som giver foundationen en effektiv dækkeevne, der samtidig lader huden ånde.

Med ingredienser som antioxidativt E-vitamin og nærende moringa fungerer foundationen som et forskønnende, naturligt filter, der holder huden velplejet. Som en ekstra bonus indeholder formuleringen også SPF 35, så når sommersolen en dag titter frem, beskytter foundationen din hud mod UV-stråler.

Teint Idole Ultra Wear har altså mange fordele – men en af de allerstørste er, at den plejende formel også er en langtidsholdbar formel. Foundationen er nemlig modstandsdygtig over for både sved, høj luftfugtighed og varme, og det ultraholdbare finish holder i helt op til 24 timer.

Det er perfekt til lange dage under modeugen, hvor makeuppen skal holde helt til middagsselskabet sent om aftenen – men også til dig, der er på jagt efter en foundation, der bliver liggende, hvor du har lagt den.

Strålende hud

En smuk hud med masser af glød giver de bedste forudsætninger for makeuppen, og her er din hudplejevaner den allervigtigste faktor. Med Advanced Génifique Serum fra Lancôme sørger du for at pleje din hud med de allerbedste ingredienser, som hudplejeverdenen har at byde på. Med sit indhold af blandt andet glødgivende C-vitamin og hele syv forskellige patenterede former for præ- og probiotika-ekstrakter beskytter og forfiner serummet hudens overflade, ligesom det giver masser af fugt.
Hvis du bruger serummet hver morgen og aften, giver du din hud de bedste forudsætninger for at forblive velplejet med glød, ligesom du skaber det bedste lærred for makeuppen. 
Brug gerne Advanced Génifique Serum sammen med dagcremen og natcremen fra samme serie. Hvis du vil give øjenområdet ekstra kærlighed er Advanced Génifique Eye Cream den perfekte creme, som regenererer og plejer huden.
Tip! Du kan  kombinere Advanced Genifique Serum med Teint Idole Ultra Wear Foundation fra Lancôme. Således får du et naturligt og jævnt look, der tilfører huden masser af pleje og glød.

Foto: Kasper Kristoffersen

Gæsterne i Lancômes beautylounge møder op med ren og velplejet hud, fordi det er den bedste forudsætning for at få makeuppen til at ligge jævnt hele dagen.

Tre vigtige steps: Prep, prime, og fix

Hvor dit valg af makeupprodukter selvfølgelig er helt afgørende for, hvor jævnt og holdbart resultatet bliver, kan også din forberedelse af huden spille en stor rolle for at holde looket smukt til aftenens arrangementer.

Her er tommelfingerreglen, at den velplejede hud giver et bedre udgangspunkt for makeuplooket. I Lancômes beautylounge under Copenhagen Fashion Week møder gæsterne op med ren hud, der er plejet grundigt med serum og dagcreme. Herefter er det ideelt at bruge en primer, eksempelvis 24H Hydrating Priming Serum, som skaber en jævn base for foundationen og styrker den langtidsholdbare effekt. Den faste primer indeholder fugtgivende ingredienser, som efterlader huden velplejet og fugtet – præcis ligesom Teint Idole Ultra Wear Foundation, der lægges ovenpå primeren.

Når looket er helt færdigt, er en setting spray det perfekte redskab til at forsegle makeuppen. Sammenlign det med en hårspray, der sætter krøllerne eller topcoaten, der lukker neglelakken. En setting spray gør det samme for makeuppen, selvfølgelig uden den tyngende fornemmelse. Lancômes ’Fix It or Forget It’ er helt ideel til formålet, fordi den, foruden sin langtidsholdbare egenskaber, beskytter mod forurening og sørger for at huden føles blød og velfugtet.

Foto: Kasper Kristoffersen

Norske Janka Pollianis færdige look er klassisk med dewy hud og masser af glød, skabt med Teint Idole Ultra Wear Foundation fra Lancôme: ”Jeg kan tage den på om morgenen, blot for at opleve at min hud er lige så smuk samme aften,” siger hun.

Men hvad med duften?

Holder du af velduft, er prikken over i’et den rette parfume, der passer til dit makeuplook og dermed fuldender det aftryk, du ønsker at sætte på dine omgivelser.
La Vie est Belle er Lancômes ikoniske duft, som er bygget op om den ekstremt dyrebare iris med noter fra vanilje, pære og tonkabønne. Jasmin og appelsinblomst udgør hjertenoterne, mens patchouli giver dybde til duften. 
Duften passer perfekt til dig, der holder af en forførende duft, der passer til både dagen og natten – og som vil falde i god jord, uanset hvor du går hen.

Foto: Kasper Kristoffersen

Lancômes parfumeklassiker ’La Vie Est Belle’. Find den her.

Foto: Kasper Kristoffersen

Dagens travle program er slut, og middagen skal til at serveres. Lancôme har inviteret en række gæster til middag, blandt andet for at udbrede budskabet om Teint Idole Ultra Wear Foundation, som holder hele dagen – og middagen med.

Lancôme Icons

I anledning af Copenhagen Fashion Week sætter Lancôme disse dage fokus på fire af deres allermest ikoniske produkter, nemlig La Vie est Belle-duften, Hypnôse-mascaraen, Advanced Génifique Serum og sidst, men ikke mindst Teint Idole Ultra Wear Foundation
De fire populære produkter kan findes på linket lige her.
Psst! Teint Idole Ultra Wear Foundation er netop blevet relanceret i 45 forskellige nuancer og giver et naturligt, mat finish. Hvis du er på udkig efter en plejende og langtidsholdbar foundation, som giver et finish med glow, er Lancômes Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation perfekt til dig. Med et udvalg af 30 forskellige nuancer kan du helt sikkert finde en, der passer dig.