Annonce

Sådan får du sommerklare lokker som Karoline Dall

- 05/03/2022

Foråret er endelig over os, og det betyder længere og lysere dage. For mange af os følges foråret med lysten til at gøre lidt mere ud af os selv, både hvad angår outfits og pleje. Læs med her, når influencer Karoline Dall løfter sløret for hendes farverige tips til skønne forårslooks, samt hvordan hun gør lokkerne klar til sommer.

Vi kender Karoline Dall for hendes altid store smil og hendes farverige univers. Du har måske allerede stødt på hendes Instagram, hvor hun inspirerer og guider sine følgere. For Karoline betyder farver glæde og det er med til at løfte humøret, og derfor bærer hun farver året rundt. 

Efterhånden er Karolines farverige univers i kombination med hendes altid perfekt bølgede hår og modige beauty-looks blevet hendes trademark. Derfor har Aussie valgt Karoline som deres forårs-muse dvs. en person som inspirerer og skaber glæde hos os alle med sit humør og gode stil. 

Farver er ikke blot noget, som jeg ifører mig, men også en måde, jeg indretter mig og lever på. Det er en form for tilgang til livet, som får det bedste frem i mig

Forårspleje

En af de ting der, for Karoline, især komplimenterer de farverige forårs-outfits, er håret. Når huden har fået lidt ekstra farve og makeup-tasken ikke bliver brugt lige så hyppigt, er det håret Karoline har fokus på for at holde det sundt og velplejet hen over sommeren.

At hårplejerutinen er nem og bare virker, er et af de vigtigste elementer for Karoline, hun har nemlig altid travlt og mange bolde i luften. Karoline har tre steps i sin hårplejerutine og efter at have prøvet Aussies produkter første gang, på en anbefaling fra en veninde, var hun ikke i tvivl om at det skulle blive en del af hendes faste rutine.

Udover produkternes øjeblikkelige effekt var det duften som hun blev forelsket i først. 

“Duften får mit hår til føles helt enormt frisk og rent. Jeg har prøvet mange produkter før og siden, men jeg har endnu ikke stødt på andet, som giver mig samme fornemmelse af renlighed.” Siger Karoline.

Foto: PR

Karolines Aussie-rutine til sommerklare lokker

1) Hårvask hver tredje dag 

Når Karoline vasker hår, sørger hun for både at bruge shampoo og balsam. Som regel vasker hun hår hver tredje dag, da hun ved at hyppig hårvask kan slide på håret.

SOS Deep Repair-serien fra Aussie er en serie som er specifikt udviklet til især bleget og blond hår. Serien er baseret på australske super-frugter, som nærer håret fra rod til spids, og siges at kunne redde selv det tørreste hår, heraf SOS. I serien kommer også en ‘Deep Treatment’ som er en hårkur som kun tager 3 minutter. En god løsning til alle os, som ikke har tålmodighed til de lange hårkure, men ønsker en stor effekt. 

1
Foto: PR

2) Styling og efter-pleje

En ting er sikker, forår og sol betyder at håret er mere fremme end om vinteren. Om Karoline giver den hele armen med stylingen afhænger lidt af tid og humør, men håret har stor betydning for Karolines samlede udtryk, og hun kan derfor generelt godt lide at gøre noget ud af håret. Karoline bruger enten et krøllejern eller et glattejern, da hun for det meste har sit hår løst. Dog skal det løsthængende hår være velplejet og derfor bruger Karoline med jævne mellemrum også hårkure, da stylingredskaberne slider på håret. 

Miracle Moist-serien fra Aussie er udviklet til alle hårtyper med et specielt fokus på meget udtørret hår. Alle produkterne i serien indeholder australsk macadamianøddeolie som tilfører fugt og genopbygger de slidte hårstrå. Har dit hår brug for næring og fugt vil du allerede efter første vask eller hårkur kunne mærke en kæmpe forskel. 

2
Foto: PR

3) Mirakelolie på farten

I takt med at vejret bliver varmere bliver håret også mere udsat. Derfor er ‘Reconstructor Miracle Oil’ fra Aussie et musthave, da håret bliver udsat for både sol, saltvand og klorvand.

‘Reconstructor Miracle Oil’ er samtidig let at have med i tasken, da produktet fylder ganske lidt. På den måde frisker Karoline håret op ‘on the go’ enten mellem møder, efter en lang dag eller på vej til et arrangement. En detalje som Karoline elsker, er oliens neutrale farve, så hun undgår at håret bliver misfarvet, hvilket ellers ofte kan være en udfordring med hårolier, især hvis du har lyst hår.

3
Foto: PR

Farver a la Karoline

1) Kombiner meget gerne kontrastfarver såsom gul og grøn, blå og rød osv. Men sørg som hovedregel for kun at have et markant mønster på.

2) Til de mørke outfits og mere klassiske looks kan farver nemt implementeres ved at iføre sig solbriller med farvet glas eller en clutch med en skarp farve. 

3) Husk at farver kan være som små, snedige makeup-tricks, såsom en farvet eyeliner eller lidt farve på læberne. Sammen med et velplejet, løst hår får du et perfekt sommerlook, som er skødesløst og friskt på samme tid.

AUSSIE

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres nøje udvalgte ingredienser, som kun dyrkes under de tørre forhold. Aussie håndplukker alle deres ingredienser fra forskellige dele af kontinentet og har den klare ambition, at deres hårprodukter skal give håret glans, styrke og en masse pleje – uden at det bliver kompliceret. Aussie tror på, at ‘less is more’, når det kommer til skønhed, så produkterne er ikke kun lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes; de virker også effektivt på dit hår.
Læs meget mere om Aussies produkter her og bliv fri for de tørre vinterlokker.