Annonce

11 favoritter til efteråret fra Bitte Kai Rand

- 21/09/2018

Efteråret er officiel skudt i gang, og noget af det bedste ved det, er uden tvivl at det er tid til chunky striktrøjer, uldne frakker og lange nederdele. Se 11 af vores favoritter fra danske Bitte Kai Rand...

September lakker mod enden, og det betyder, at de sidste sensommerdage- og nætter for alvor er ved at være ovre.

Men det gør ikke noget, hvis du spørger os.

Med efterårsmånederne, køligere temparaturer og andre farver omkring os, er det nemlig tid til at fylde garderobeskabet op med alle de lækre efterårsvarer, der er klar fra de danske og udenlandske designere.

Danske Bitte Kai Rand præsenterer en efterårskollektion fyldt med alt det, vi forbinder med efterår; chunky strik, kashmir bluser, uldfrakker og nederdele – alt sammen i brændte farver, som matcher de forestående efterårsmåneder på bedste vis. 

Bitte Kai Rands AW18-kollektion har fået navnet “Hidden Treasures” og er inspireret af rejser fra hele verden – fra farverige Colombia og spirituelle Tibet til det rå, men smukke og kølige landskab på Island. 

I galleriet har vi samlet nogle af vores favoritter fra Bitte Kai Rands AW18-kollektion, som du kan shoppe løs af allerede nu på Bitte Kai Rands hjemmeside.