Annonce

Sådan har discoen inspireret vores beauty looks til ELLE Style Awards

- 17/05/2018

Spillede årets disco-tema en rolle for ELLE-redaktionen, da makeuppen til årets største modefest skulle lægges? JA! Hør hvordan fra ELLEs Anne, P. Johanne og Rose Maria her...

Disco-stemningen fik sit ultimative revival, da DR Koncerthuset den 3. maj blev indhyllet til et disco-inferno med alt hvad der dertil hører af glimtende disco-kugler, konfetti i metervis, pallietter i kraftige farver – og makeuplooks, hvor der hverken var sparet på highlighter, glimmer-øjenskygge eller voluminøse effekter. 

… For når ELLE går til fest, går vi ‘all in’ fra top til tå, og i alle detaljer: lige fra glimmer-stiletter til mikrofon-hår, der leder tankerne hen på Diana Ross’ ikoniske afro-frisure, som hun luftede under discokuglerne på den legendariske New Yorker-natclub, Studio54. 

Der manglede med andre ord ikke inspiration fra disco-æraen og de stilfulde kvinder, der dansede sig igennem sidste del af de swingende årti, da ELLE-redaktionen tjekkede ind i L’Oréal Paris’ Beauty Lounge på SP34 forud for ELLE Style Awards, for at blive gjort ‘ready to boogie’ af L’Oréal Paris’ knivskarpe armé af hår- og makeupartister. 

Da makeuppen var lagt og hvert et hårstrå sad som det skulle fangede vi ELLEs Beauty Director, Anne P., Fashion Editor, Johanne Brøstrøm og Video & Special Content Editor, Rose Maria Boelsmand, der alle sammen med deres makeupartist havde fået udlevet deres indre disco-diva til fulde i deres beauty looks.

Mød Anne, Johanne og Rose Maria i de tre videoer nedenfor: 

ELLEs Beauty Director, Anne P.

ELLEs Fashion Edior, Johanne Brostrøm

ELLEs Video & Special Content Editor, Rose Maria Boelsmand

… Og vil du have flere tips og tricks – og måske selv gøre de tre disco-damer kunsten efter næste gang du skal til fest, så swipe gennem galleriet nedenfor, og se hvilke produkter der skal til for at genskabe de tre beauty looks.