Annonce

Kom i julestemning og oplev julen i ILLUM hele december

- 29/11/2016

Hvis der er et stormagasin i Danmark, som har været på alles læber i 2016, er det ILLUM. 2016 var nemlig året, hvor ILLUM bød de internationale modehuse velkommen, som i den grad er et besøg værd. Og hvilken bedre anledning at besøge ILLUM end i den søde juletid? Hele december byder ILLUM indenfor til en masse hyggelige julearrangementer.

2016 blev for alvor året, hvor ILLUM i København fik indviet stormagasinet med den ene luksus-butik efter den anden. Senest det italienske modehus Prada, der slog dørene op for intet mindre end en 3-etagers butik ud mod Amagertorv.

Med luksusbrands som Prada, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Maison Valentino og Proenza Schouler er ILLUM blevet en af Københavns foretrukne shoppingdestinationer både for den modebevidste dansker og alle de turister, der hvert år strømmer til hovedstaden.

Af andre nye tiltag, som ILLUM har præsenteret i 2016, er også den nyåbnede tagterrasse ‘ILLUM ROOFTOP’ på toppen af stormagasinet, hvor der er placeret 9 lækre restauranter, der inkluderer alt fra skønne fiskeretter hos Skagens Fiskerestaurant til små italienske retter på Maio og en coffee to-go på kaffebaren Original Coffee. Og det bedste af det hele? Uden tvivl den helt fantastiske udsigt fra tagterrassen, som giver det smukkeste udsyn over København.

Dertil kan vi også nævne ILLUMs ‘Shoe Heaven’ på 2. etage, hvor der findes alle de designersko en fashionista kan drømme om.

Så hvis du endnu ikke har besøgt ILLUM og de mange nye butikker og restauranter, som stormagasinet har åbnet i løbet af det sidste års tid, så bør du bestemt aflægge et lille visit.

Og hvilken bedre måned at opleve alle de nye tiltag end i årets hyggeligste måned, december?

Traditionen tro præsenterer ILLUM igen i år deres smukke julevinduer samtidig med, at de inviterer til en masse hyggelige arrangementer i december – og du er selvfølgelig inviteret. 

Vi har samlet nogle af alle de hyggelige arrangementer, som du kan opleve i ILLUM i december nedenfor:

  • 1/12: Late Night VIP-shopping for ILLUM Key kunder, der kan drage fordel af nedsatte priser på udvalgte varer fra diverse brands. 
  • 3/12: ‘Merry Wishmas Event’, hvor du kan vinde det, du ønsker dig allermest fra ILLUM
  • 17/12: ‘Shoe & Lingeri’-event med fokus på alle de ting indenfor sko og lingeri, du skal ønske dig til jul – eller forære din mor, veninde eller kollega
  • Frem til den 23. december byder ILLUM ROOFTOP på gløgg hos et udvalg af deres restauranter

Du kan også få masser af inspiration til juleshoppingen på ILLUMs hjemmeside.