Oplev

Ostevogn og vild biografoplevelse: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 10/11/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en overdådig ostevogn, en vild biografoplevelse og cremen, der får dig gennem vinteren.

1

Soft spot 

Hvis jeg kunne, ville jeg pakke hele min lejlighed ind i broderie anglaise. Her hos @le_cime.

2

Cheesy 

Jeg har været en tur forbi Frederiksbeg-klassikeren Sans Souci 1902, der disker op med en overdådig ostevogn. Virkelig lækker for både smagsløg og øjne. 

Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg.

3

Blundstone 

Jeg har drømt om at gøre kronprinsesse Mary kunsten efter med disse tasmanske Blundstone-støvler for ever, og nu har jeg endelig fået mig et par. Skal vandre i dem hele efteråret. 

Støvler, Blundstone, 1.600 kr.

4

Rich rich 

Udover støvlerne er der en anden ny ven, jeg sætter min lid til de kommende måneder: nemlig Mantles The Rich Cream, der (som alt andet fra det svenske hudplejebrand) indeholder CBD. Jeg har brugt den et par uger og er totalt overbevist. 

Creme, Mantle, 560 kr. 

5

Lidt, men godt 

Jeg inviterede mine venner på mit y-spot Auren's Deli i sidste weekend for at fejre min fødselsdag. Lidt mortadella, lidt ost og en hel masse naturvin. Alle mine livretter - serveret i de bedste omgivelser. 

Godthåbsvej 35, st. Th, 2000 Frederiksberg.

6

Two tone 

Blød, anvendelig og virkelig cute. Jeg elsker denne strik i rosa og sort fra Baum und Pferdgarten. 

Strik, Baum und Pferdgarten, 1.599 kr. 

7

Songs of Earth 

Jeg har været i biografen for at se Norges bud på en Oscar-kandidat til uddelingen 2024, Songs of Earth. Den rørende dokumentarfilm om instruktør Margreth Olins forældre udspiller sig i de monumentale bjerglandskaber, hvor familien bor, og er virkelig en tur i biografen værd.

Læs ogå

Fødselsdagsønsker og lagersalg: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.