Celebrity style

Margot Robbie vinker farvel til sin Barbie-æra med dette opsigtsvækkende skovalg

- 08/11/2023

Den australske skuespiller har officielt trådt ud af Barbielands verden af delikate minikjoler og tårnhøje stiletter med denne komfortable sko

Har man set Barbie filmen, vil man vide, at den ikoniske figurs allerførste møde med den virkelige verden var, da hendes fod på forunderlig vis blev flad.

Dermed var hun ikke længere indehaver af den permanente ballerinafod, der passer perfekt i Barbies yndede fodtøj, nemlig stiletten. Og fejlfrie looks med tårnhøje stiletter måtte i stedet skiftes ud med mere behageligt fodtøj som eksempelvis et par flade birkenstock. 

Og noget tyder på, at Margot Robbie, der som bekendt spiller hovedrollen i den hypede film, nu følger i Barbies fodspor. Bogstavelig talt. 

Hun er for nemlig for nylig blevet spottet fuldende sine outfits med sko, der ligger langt fra Barbies elskede stiletter.

Nærmere betegnet den omstridte sko crocs, der med sit velkendte design af chunky såler, flade snuder og lufthuller, kan beskyldes for at være mere særprægede end kønne. 

Ikke desto mindre var det fodtøjet, som Margot Robbie for nylig valgte til at fuldende sit sorte hverdagslook af brede habitbukser og grafisk crop top. Et look, der i den grad også lå langt fra Barbies glasurpink garderobe. 

Foto: Bgau/Backgrid/Ritzau Scanpix

Det er med andre ord også et nybryd for skuespilleren, der siden Barbie premieren i sommers har bannerført en gardarobe, der ville gøre selv Barbie misundelig. 

På den velorkestrerede pressetur til filmen blev Margot Robbie spottet i en lang række outfits, der emmede af vintage Barbie. Her var blandt andet pastellyserøde gingham tern, pink polkaprikker og metalliske minikjoler ord, der gik igen i de mange stilsikre outfits. Et ord som crocs gjorde til gengæld ikke. 

Men noget tyder altså nu på, at vi må forberede os på en ny æstetik fra Margot Robbies kanter. 

I hvert fald peger hendes fodtøj nu, at hun er klar til at træde ind i en mere kitchet og afdæmpet æstetik. 

Et andet look af nedtonet sommerlook af oversize skjorte og shorts blev også fuldendt med en hvid version af crocs, denne gang i en højhælet version. 

Foto: Bgau/Backgrid/Ritzau Scanpix

Og selv om vi må medgive, at det er en sko, der deler vandene, så gør den skønne skuespiller et godt forsvar for det chunky fodtøj. 

Læs ogå

Du har helt sikkert benyttet dig af styling-tricket, der lige nu hånes på TikTok

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.