Shopping

5 anderledes adventskalendere til dig, der vil have mere luksus i juledagene

- 06/11/2023

Der er lækkerier til både kroppen, sindet og ikke mindst maven.

Peech adventskalender 

Endnu en gang er Peech klar med en sexet julekalender, ‘Winter Warmers’. Den byder i år på fire låger med legetøj, der både stimulerer klitoris og anus, ting til sanseeksperimenter og produkter med og uden fjernstyring, der kan gøre din december lidt mere fræk og varm for både dig alene eller dig og din partner. 

799 kroner, peech.dk

Foto: PR

AIRE spakalender
Hvis der er noget, der er luksus, så er det spaoplevelser – hvad enten det er ude eller hjemme. Det får du med spaen Aires nye adventskalender, der rummer på overraskelser, der kan få velværen til at brede sig derhjemme plus den helt store finale den 24. december, der byder på en oplevelse i deres smukke omgivelser i Carlsberg Byen.

Fra 2.340 kroner, AIRE Advent Calendar skal bestilles via copenhagen@beaire.com.

Foto: PR

Johan Bülow julekalender

Der intet som en hverdag med et snert af gourmet til at gøre dagene lidt mere lækre. Tag din chokoladejulekalender til et lidt mere eksklusivt niveau med årets udgave af julekalenderen fra Lakrids By Bülow, hvor der bag hver låge gemmer sig et lækkert udvalg af de chokoladeovertrukne lakridser, der har gjort det danske brand så populært.

375 kroner, lakridsbybulow.dk

Foto: PR

La Jolie velgørenhedskalender

Helse- og skønhedssalonen La Jolie på Frederiksberg har været omkring i sit lokalområde for at indsamle gaver til en helt særlig pakkekalender til en værdi på 9.000 kroner med produkter fra blandt andre Aesop, Summerbird og Sing Tehus. Pakkekalenderen bliver udlovet på deres Instagram gennem budrunder, hvor alt overskud går til organisationen Julehjælp.

Fra 1.000 kroner, @lajolie

Sephora ‘After Calender’
Dagene mellem jul og nytår er altid en underlig størrelse, hvor det ikke altid er til at finde ud af, hvad dag det er. Det bliver lidt nemmere – og sjovere – at holde styr med Sephoras ‘After Calender’, der hver dag mellem den 25. og 31. december giver dig lækre produkter fra blandt andet Charlotte Tilbury og Rare Beauty.

629 kroner, sephora.dk

Foto: PR
Læs ogå

7 ting, du med garanti ikke vidste om julefilmen ’The Holiday’

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.